Åtgärda VirtualMerchant 'ssl_salestax'-fel

Det här felet visas när din VirtualMerchant är felkonfigurerad. Det belopp som Shopify skickar till betalningsleverantören för behandling delas inte upp i delsummor/skatter, utan är bara en klumpsumma, medan din butik kanske debiterar skatt på order.

Gå till Inställningar för betalningsfält och kontrollera att Omsättningsskatt är inställd till Nej för att lösa problemet. Efteråt gör du en testtransaktion för att se till att allt fungerar på rätt sätt.