Rett opp i VirtualMerchant «ssl_salestax»-feil

Denne feilen vises når VirtualMerchant er feilaktig konfigurert. Til tross for at butikken kanskje legger til avgifter på bestillinger, vil ikke beløpet som Shopify sender til betalingsleverandøren for behandling brytes ned i delsummer/avgifter, kun som et engangsbeløp.

Dette kan du løse ved å gå til Konfigurering av betalingsfelter, og sjekke at Omsetningsavgift er angitt til Nei. Deretter kan du kjøre en testtransaksjon for å sikre at alt fungerer som det skal.