Ret ssl_salestax-fejl i VirtualMerchant

Denne fejl vises, når din VirtualMerchant er konfigureret forkert. Selvom din butik muligvis opkræver skatter på ordrer, er det beløb, som Shopify sender til betalingstjenesteudbyderen, ikke opdelt i subtotaler/skatter, det er bare et engangsbeløb.

Hvis du vil ændre dette, skal du gå til Opsætning af betalingsfelt og sørge for, at Omsætningsskat er indstillet til Nej. Derefter skal du køre en testtransaktion for at sikre, at alt kører korrekt.