Indstillinger for Launchpad

Når du opretter en event, er mindstekravene at oprette en titel og en startdato og et starttidspunkt. Alle andre indstillinger for eventet er valgfrie.

Tilpas temaet for din webshop

Du kan oprette et event, der ændrer temaet for din webshop under eventet. Hvis du f.eks. vil bruge kampagnespecifikke annoncer, skal du føje disse til temaet for dit event. Tilsvarende kan temaet for dit event tilpasses til at bruge en anden navigationsstruktur, et andet layout for startside og andre billeder.

Fremgangsmåde:

1. Opret et eventspecifikt tema, der indeholder alle de ændringer, du vil foretage i din webshop under eventet. Du kan kopiere dit aktuelle tema og bruge det som udgangspunkt for eventtemaet.

2. Opret et event i Launchpad, vælg Aktivér skift mellem temaer, og vælg derefter både et tema, der skal bruges under eventet, og et tema, der skal bruges efter eventet.

Screenshot af afsnittet Midlertidigt tema på siden Opret Launchpad-event.

Kør scripts til betaling

Du kan anvende yderligere rabatter under et event ved at planlægge, at Shopify-scripts kører under eventet. Opret et event, der kører dine eventspecifikke varelinjer og scripts til levering. Eksempler på typer af rabatter, du kan oprette ved hjælp af Shopify-scripts, inkluderer:

• at yde rabat på produkter med specifikke tags
  • at køre kampagner, såsom Køb 2, få 1 gratis
  • at tilbyde en gave sammen med købet eller gratis levering ved ordrer over et specifikt beløb

Fremgangsmåde:

1. Opret et script til varelinje eller levering for eventet.

2. Opret et event i Launchpad, vælg Aktivér scripts til varelinje eller Aktivér scripts til levering, og følg vejledningen for at vælge et script, der skal bruges under eventet, og et andet script, der skal bruges efter eventet. Hvis du ikke ønsker at bruge et script efter eventet, skal du vælge Fjern udgivelse af alle scripts fra rullelisten Efter event.

Angiv en slutdato

Du kan planlægge en slutdato og et sluttidspunkt for et event, når du opretter eventet. Hvis du ikke angiver en slutdato, skal du afslutte eventet manuelt på siden Kontrolpanel. Se Afslutning af events for at få mere at vide om, hvordan du afslutter et event.

Lås din webshop før et event

Du kan låse dine kunder midlertidigt ude af din webshop i en kortere periode, inden eventet starter. Du kan f.eks. låse din butik for at opbygge forventningerne og forhindre, at dine kunder lægger varer i deres indkøbskurve på forhånd inden eventet.

Fremgangsmåde:

1. Vælg, hvilken adgangskodeside du vil have, dine kunder får vist. Du kan bruge dit temas standardadgangskodeside eller tilpasse din side.

2. Opret et event i Launchpad, og vælg Aktivér adgangskodeside.

Screenshot af afsnittet Lås webshop på siden Opret event.

Din webshop låses i den angivne periode, inden eventet starter, og bliver derefter låst op, når eventet starter.