Oprettelse af markedsføringsautomatiseringer i Shopify

Du kan oprette og administrere dine markedsføringsautomatiseringer i din Shopify-administrator på følgende måder:

Hvis du opretter et workflow ved hjælp af Shopify Flow, der indeholder en handling til markedsføringsaktivitet, vises det også som en markedsføringsautomatisering i din Shopify-administrator. Det kan redigeres fra siden Automatiseringer eller i Flow-appen.

Krav til oprettelse af markedsføringsautomatiseringer

Din butik skal opfylde følgende krav, hvis du vil oprette og redigere markedsføringsautomatiseringer:

Opret en markedsføringsautomatisering

Når du opretter en markedsføringsautomatisering, kan du konfigurere de specifikke indstillinger for, hvordan automatiseringen fungerer. Du kan f.eks. justere ventetiden fra, kunden forlader sin indkøbskurv, til der sendes en mail om forladt indkøbskurv.

Trin:

Når du har slået en automatisering til, kan du få adgang til parametre og rapportering for markedsføringsautomatiseringer for at få mere at vide om, hvordan din automatisering klarer sig.

Rediger en markedsføringsautomatisering eller skabelon

Du kan redigere workflowet for en markedsføringsautomatisering, der skal ændres, når der sendes en besked til en kunde. Du kan også redigere den skabelon, der bruges i automatiseringen.

Trin:

1. Gå til Markedsføring > Markedsføring i Shopify-administratoren.
  2. Rediger dit workflow eller din skabelon i afsnittet Automatiseringer:

• Hvis du vil redigere workflowet, skal du klikke på den automatisering, du vil redigere, og derefter klikke på Rediger workflow. Foretag de ønskede ændringer, og klik derefter på Anvend ændringer.
    • Hvis du vil redigere skabelonen, skal du klikke på knappen på automatiseringen og derefter klikke på Rediger. Foretag de ønskede ændringer, og klik derefter på Gem.
  3. Klik på Afslut.

Slå en markedsføringsautomatisering fra

Du kan slå en markedsføringsautomatisering fra. Alle workflows, der er i ventesfasen, annulleres, så der ikke sendes flere beskeder som en del af automatiseringen.

Trin:

Parametre og rapportering for markedsføringsautomatisering

Du kan få adgang til vigtige parametre og rapporter for automatiseringer, som du aktiverer, så du bedre kan forstå, hvordan markedsføringsautomatiseringer påvirker din virksomhed. Du kan bruge disse oplysninger til at forbedre dine automatiseringer og eksperimentere med forskellige konfigurationer.

Vigtige parametre

Du kan se vigtige parametre for alle dine markedsføringsautomatiseringer i din Shopify-administrator på siden Automatiseringer i afsnittet Resultater af markedsføringsautomatiseringer. Klik på titlen på den markedsføringsautomatisering, du vil gennemgå, hvis du vil se parametrene for en bestemt automatisering.

Følgende parametre angives for dine markedsføringsautomatiseringer:

Metrisk Beskrivelse
Rækkevidde Det samlede antal visninger for alle markedsføringsaktiviteter, der bruges i markedsføringsautomatiseringer. For en mail-automatisering er dette eksempelvis antallet af afsendte mails.
Sessioner Det samlede antal sessioner i din webshop, som tilskrives markedsføringsautomatiseringer.
Ordrer Det samlede antal ordrer, der tilskrives markedsføringsautomatiseringer.
Salg Nettoomsætningen (bruttoomsætningen minus rabatter og returneringer) plus skatter og levering, som tilskrives markedsføringsaktiviteter fra markedsføringsautomatiseringen.

Se rapportering for markedsføringsautomatiseringer

Du kan se en rapport over markedsføringsaktiviteter for hver af dine markedsføringsautomatiseringer. Denne rapport indeholder detaljerede oplysninger om markedsføringsaktiviteterne i dine automatiseringer, som f.eks. konverteringsrater og populære ordrer efter salg.