Typer af markedsføringsautomatiseringer

Markedsføringsautomatiseringer sendes til kunder via Shopify Email, med undtagelse af tilpassede markedsføringsautomatiseringer og tredjepartsautomatiseringer.

Mails, som du sender ved hjælp af markedsføringsautomatiseringer, tæller med i de mails, du sender via Shopify Email, og de sendes kun til kunder, der abonnerer på markedsføring. Forladt betaling-mails tæller ikke med i de mails du sender via Shopify Email. Få mere at vide under Priser for Shopify Email.

Shopify Email-markedsføringsautomatiseringer

Gennemgå følgende tabel for at få mere at vide om typerne af Shopify Email-markedsføringsautomatiseringer:

Typer af markedsføringsautomatiseringer og deres beskrivelser.
Automatisering Beskrivelse
Forladt indkøbskurv Sender en mailbesked til kunder, der lægger produkter i deres indkøbskurv, men ikke starter betalingsprocessen.
Forladt betaling

Sender en mail til kunder, som starter betalingsprocessen, men ikke fuldfører en ordre. Disse e-mails tæller ikke med i de mails du sender via Shopify Email.

Markedsføringsautomatiseringer sendes som standard kun til kunder, der abonnerer på e-mailmarkedsføring. Når du opretter en automatisering til forladt betaling, kan du dog ændre feltet Til: til Alle kunder i Shopify Email-editoren.

Forladt produktbrowsing Sender en mailmeddelelse til kunder, der ser mindst ét produkt, men ikke lægger det i deres indkøbskurv eller foretager et køb, før de forlader din butik.
Fejr kundens fødselsdag (tidlig adgang)

Sender en mail med en rabatkode til kunder på deres fødselsdag.

Denne automatisering bruger udløseren Kunden er blevet en del af segmentet og standardmetafeltet for fødselsdag. Overvej at bruge Forms-appen med tilpassede inputfelter for at indsamle fødselsdage og udfylde metafeltet for dine kunder.

Tilpasset Design dine egne mailautomatiseringer baseret på hændelser, som du vælger.
Vind kunde tilbage Sender en mailbesked til kunder, når der er gået en specifik periode efter afgivelsen af deres seneste ordre.
Mersalg efter første køb Sender en mailbesked til kunder, når de har foretaget deres første køb.
Tak efter køb Sender takkemails til kunder efter deres første og andet køb.
Mail med mersalg efter købet Sender en mailbesked med mersalg efter købet, når en kunde har foretaget et køb.
Serie med velkomstmails (brandets historie med rabat)

Sender din brandhistorie og dine links til sociale medier i tre mails til kunder, når de tilmelder sig ved hjælp af en formular i din webshop. Hvis der ikke foretages noget køb, sendes der en mail med rabat.

Overvej at bruge Forms-apps til at opsætte formularer i din webshop, som dine kunder kan bruge til at tilmelde sig mails.

Serie med velkomstmails (rabat med påmindelse)

Sender en mail med en rabat til kunder, når de abonnerer ved hjælp af en formular i din webshop, efterfulgt af to brandopbyggende mails. Hvis der ikke foretages nogen køb, sendes der derefter en rabatpåmindelse.

Overvej at bruge Forms-apps til at opsætte formularer i din webshop, som dine kunder kan bruge til at tilmelde sig mails.

Velkomst til ny abonnent

Sender en mail til kunder, når de abonnerer ved hjælp af en formular i din webshop.

Overvej at bruge Forms-apps til at opsætte formularer i din webshop, som dine kunder kan bruge til at tilmelde sig mails.

Byd VIP-kunder velkommen (tidlig adgang)

Sender en mail til dine VIP-kunder, som byder dem velkommen, når de bliver en del af dit VIP-segment. Kunder bliver som standard en del af segmentet, når de har afgivet deres tredje ordre og har købt for mindst 1.000 USD i alt, eller hvis de er tagget som VIP.

Denne automatisering bruger udløseren Kunden er blevet en del af segmentet.

Få mere at vide om, hvordan du kan bruge Shopify Email-skabeloneditoren til at tilpasse dine automatiseringsmails.

Markedsføringsautomatiseringer i forbindelse med tredjepartsapps

Hvis du vil oprette en markedsføringsautomatisering ud fra en skabelon, der kan integreres med en tredjepartsapp, skal du først installere appen i din butik. Markedsføringsautomatiseringer for tredjepartsapps sendes til dine kunder via den app, de er integreret med.

Gennemgå følgende tabel for at få mere at vide om typerne af tredjepartsmarkedsføringsautomatiseringer:

Typer af tredjepartsmarkedsføringsautomatiseringer og deres beskrivelser.
Automatisering Beskrivelse
Mail, når varen kommer på lager Bruger Seguno-appen og sender en mail til kunder, der har anmodet om en besked ved genopfyldning. Få mere at vide om Segunos genopfyldningsautomatisering og oplysninger om priser.
Browser-pushmeddelelser om specifikke produktudgivelser Bruger PushOwl-appen til at sende browser-pushmeddelelser til alle dine PushOwl-abonnenter. Pushmeddelelsen sendes, når et nyt produkt, du tilføjer, indeholder produkttagget pushmeddelelse. Få mere at vide om PushOwls automatiserede pushmeddelelser for nye produktudgivelser.
Mail eller sms med mersalg efter købet Bruger Shopify Email og AfterShip SMS-appen til at sende mailbeskeder eller sms-beskeder med mersalg efter købet, når en kunde har afgivet en ordre. Få mere at vide om, hvordan du sender en mail eller sms med mersalg efter købet via AfterShip SMS samt sms-priser og abonnementsordninger.