Shopify-app

Med Shopify-appen kan du administrere din butik fra din iPhone eller din Android-enhed. Du skal bare downloade appen og logge ind på din Shopify-konto for at komme i gang med at køre din virksomhed.

Operativsystemkrav til Shopify-appen

Shopify-appen fungerer på Android-enheder og iOS-enheder, bl.a. iPhone, iPad, Apple WatchOS 6.0, og iPod Touch. Shopify-appen understøtter følgende operativsystemversioner:

• iOS – version 15 eller nyere
  • Android – version 8.0.0 eller nyere

Krav til tilladelser i iOS 14

Hvis du har opdateret din enhed til iOS 14 eller nyere og bruger Shopify-apps fra tredjeparter, skal du muligvis aktivere Sporing på tværs af websites i dine iOS-indstillinger. Sporing på tværs af websites giver Shopify-apps fra tredjeparter, som du har installeret i din Shopify-administration, være knyttet til Shopify Inbox, Shopify POS og Shopify-appen.

For at aktivere sporing på tværs af websites skal du gennemføre følgende trin:

1. Åbn appen Indstillinger på din enhed.
  2. Tryk på Shopify, Shopify POS eller Shopify Inbox.
  3. Aktivér Tillad sporing på tværs af websites.

Installer Shopify-appen

Download og installer den Shopify-app, som er beregnet til operativsystemet på din enhed eller computer:

I Shopify-appen kan du se, hvordan din butik klarer sig, administrere dine ordrer og opdatere dit katalog.Du kan administrere og opdatere din webshop med mobiltemaeditoren.Meddelelser giver dig besked, når der kommer en ny ordre, eller hvis nogen nævner dig i en Tidslinjekommentar.Du kan endda registrere betalinger ogoprette ordreklargøringer med appen.