Vis vigtige oplysninger i dine e-mailnotifikationer

Bemærk: Denne vejledning er relevant for shopejere i Tyskland.

Du kan rediger e-mails med ordrebekræftelse for at medtage links til PDF-filer med vigtige oplysninger som f.eks. servicevilkår og tilbagebetalingspolitik.

Bemærk: Links til dine servicevilkår og tilbagebetalingspolitik er allerede medtaget i din standard-e-mailmeddelelse.

Fremgangsmåde:

1. Gå til Indstillinger > Meddelelser i din Shopify-administrator.
  2. Klik på Ordrebekræftelse.
  3. Find sidefodsteksten nederst i brødteksten i e-mailen. I standardnotifikationen er sidefodsteksten If you have any questions, reply to this email or contact us at <a href="mailto:">.
  4. Indsæt følgende kode enten før eller efter teksten i sidefoden:
{{ shop.terms_of_service | attach_as_pdf: "Terms of Service" }}
 {{ shop.refund_policy | attach_as_pdf: "Refund Policy" }}
  1. Klik på Gem.

2. Klik på Forhåndsvisning for at kontrollere placeringen af links.

Hvis du vil vide mere om tilpasning af dine e-mailskabeloner, kan du læse Tilpas specifikke e-mailskabeloner.