Vis vigtige oplysninger på produktsiden

Bemærk: Denne vejledning er relevant for shopejere i Tyskland.

De oplysninger, du angiver om et produkt, har indflydelse på den måde, produktet fremstår på over for kunderne, gør det nemmere for dig at organisere dine produkter og hjælper kunderne med at finde frem til produktet. Produktsiden viser et produkt og dets varianter og indeholder produktbilleder, prisoplysninger, en produktbeskrivelse og knappen Læg i indkøbskurv.

Shopejere, der sælger i Tyskland, viser ofte følgende oplysninger på deres produktsider:

• Forsendelsesinformation
  • Afgiftsoplysninger, f.eks. moms
  • Leveringstid

Medtag leveringsoplysninger på produktsiden

Hvis du tilføjer din leveringspolitik i din Shopify-administrator, føjes der automatisk et link til dine leveringsomkostninger på produktsiden.

Medtag oplysninger om skatter og afgifter på produktsiden

1. Klik på Indstillinger i din Shopify-administrator.

2. Markér Mine priser indeholder alle skatter i Skatteindstillinger.

Oplysninger om skatter og afgifter er vist under produkttitlen på produktsiden, og der står, at det omfatter moms.

Medtag leveringstider i produktbeskrivelsen

1. Gå til Produkter > Alle produkter i Shopify-administrator.

2. Klik på navnet på det produkt, du vil ændre.

3. Føj leveringstiden til produktets beskrivelse. Du kan f.eks. tilføje "Levering inden for 1 – 2 hverdage".