Sådan administrerer du TikTok Shop-ordrer

Når en kunde køber noget via TikTok Shop, vises ordren på siden Ordrer i Shopify. Du kan finde yderligere oplysninger om ordrer, der afgives via TikTok Shop, på siden med ordreoplysninger. Disse oplysninger omfatter ordrens TikTok-id, det betalte beløb, de estimerede skatter samt kundens oplysninger.

Når der er afgivet en ordre, synkroniseres TikTok med Shopify for at kontrollere produktlageret. Hvis du har tilgængelig lagerbeholdning, oprettes der en ordre i din Shopify-administrator. Hvis lagerbeholdningen ikke er tilgængelig, oprettes ordren ikke.

Klargør en ordre

Ordrer, der er afgivet via TikTok Shop, klargøres på siden Ordrer i din Shopify-administrator. Få mere at vide om, hvordan du klargør dine ordrer.

Refusion for en ordre

Hvis du har brug for at refundere en ordre til en kunde, skal du gennemføre refusionen i dit TikTok Seller Center. Få mere at vide under Sådan driver du din TikTok-butik i TikTok Shop Academy.

Returner en ordrer

Hvis en kunde returnerer en ordre, skal du gennemføre returneringen i dit TikTok Seller Center. Få mere at vide under Sådan driver du din TikTok-butik i TikTok Shop Academy.

Annuller en ordre

Hvis du har brug for at annullere en ordre, skal du annullere ordren i dit TikTok Seller Center. Få mere at vide under Sådan driver du din TikTok-butik i TikTok Shop Academy.