Venture

Venture er et dristigt, men minimalt tema, som er designet til butikker med stor volumen og store lagre. Funktionerne omfatter et kant til kant-diasshow, rullemenuer med flere kolonner og en kampagnebjælke.

Eksempel på webshop, der bruger Venture

Venture er ideelt, hvis du har følgende:

• Mere end 50 produkter
  • Mindst 5 kollektioner
  • Store menuer

Temaeditor

Brug temaeditoren til at tilpasse dit tema. Temaeditorens værktøjslinje er opdelt i Afsnit og Temaindstillinger.

Værktøjslinjen i temaeditoren viser afsnit og temaindstillinger

Du kan bruge afsnit til at ændre indholdet og layoutet på de forskellige sider i din butik. Du kan bruge temaindstillinger til at tilpasse din butiks skrifttyper og farver og foretage ændringer i dine sociale medielinks og betalingsindstillinger.

Afsnit er brugerdefinerede blokke af indhold, der bestemmer layoutet på forskellige sider i din onlinebutik.

• Startafsnit omfatter funktioner som diasshow eller tilmelding til nyhedsbreve, som du kan tilføje, omorganisere eller fjerne. Du kan have op til 25 afsnit på din startside.

• Hver type side har sine egne afsnit. For eksempel bestemmer produktsideafsnittet layoutet for hver produktside i din webshop.

• Sideafsnittene er altid på bestemte steder i din webshop. Du kan tilpasse dem, men du kan ikke omorganisere eller fjerne dem.

• Hvert tema indeholder faste afsnit, som f.eks. overskrift og sidefod, der vises på hver side i din webshop.

Du kan lære om det unikke udvalg af afsnit i , og hvordan du tilpasser dem, så de passer til din virksomhed.

Venture omfatter følgende statiske afsnit:

• Overskrift
  • Diasshow
  • Sidefod
  • Produktsider
  • Kollektionssider
  • Siden Kollektionsliste
  • Udvalgte produkter på blogside
  • Artikelindhold
  • Side med indkøbskurv

Dynamiske afsnit

Du kan tilføje, omorganisere og fjerne dynamisk afsnit for at tilpasse layoutet på din startside. Hvert tema har et unikt sæt afsnit, du kan vælge imellem.

Venture omfatter følgende dynamiske afsnit:

• Blogopslag
  • Kollektionsliste
  • Udvalgt kollektion
  • Galleri
  • Billede med tekst
  • Billede med tekstlink
  • Logoliste
  • Flere linkblokke
  • Fremhævet produkt
  • Nyhedsbrev
  • Kort
  • Søg
  • RTF
  • Udtalelser
  • Tekstkolonner med billeder
  • Video
  • Brugerdefineret HTML

Overskrift

Med Venture kan du tilføje en kampagnebjælke øverst i din butik:

Sådan tilpasser du sidehovedafsnittet:

1. Klik på fanen Afsnit.

2. Klik på Sidehoved.

3. Klik på Vælg billede i området Logobillede, og gør derefter et af følgende:

- Hvis du vil vælge et billede, du allerede har uploadet til din Shopify-administrator, skal du klikke på fanen Bibliotek. - Hvis du vil vælge et billede fra din lokale computer, skal du klikke på fanen Bibliotek og derefter klikke på plusknappen.

1. Indtast logoets bredde i feltet Brugerdefineret logobredde (i pixels).

2. Vælg den navigationsmenu, du vil have vist i din butiks sidehoved, på listen under Menu.

3. Hvis du vil have vist en kampagnebjælke, skal du markere Aktivér kampagnebjælke og gøre følgende:

1. Indtast den tekst, du vil have vist i kampagnebjælken, i feltet Kampagnebjælketekst.
    2. Hvis du vil have, at teksten linker til en side i din butik, skal du klikke på feltet Kampagnebjælkelink og vælge en side på listen.
    3. Hvis du vil have, at teksten linker til et andet website, skal du indsætte webadressen til websitet i feltet Kampagnebjælkelink.
  4. Klik på Gem.

Sidefod

Med Venture kan du tilføje følgende elementer i din sidefod:

• menuer
  • ikoner for sociale medier i afsnittet "Følg os"
  • tilmelding til nyhedsbrev i afsnittet "Vær opdateret"
  • tekst

Sådan tilpasser du indholdet i din butiks sidefod:

1. Klik på fanen Afsnit.

2. Klik på Sidefod.

3. Klik på indholdsafsnittet Sidefod for at udvide det.

4. I listen Menu skal du vælge den menu, du vil have vist i din butiks sidefod.

Sådan tilpasser du indholdet under "Følg os" i sidefoden:

1. Klik på indholdsafsnittet Følg os for at udvide det.

2. Markér Vis sidehoved.

3. Skriv den tekst, du vil have vist, i feltet Sidehoved. Det er som standard "Følg os", men du kan ændre det til det, du ønsker.

4. I området Ikonjustering skal du vælge, hvordan du vil justere ikoner for sociale medier under sidehovedet.

Sådan tilføjer du en anden menu i sidefoden:

1. Klik på Tilføj indhold.

2. Klik på Menu.

3. Vælg den menu, du vil tilføje i butikkens sidefod, i listen Menu.

Sådan tilføjer du tekst i sidefoden:

1. Klik på Tilføj indhold.

2. Klik på Tekst.

3. I feltet Sidehoved skal du skrive den tekst, du vil have vist i sidehovedet.

4. Skriv brødteksten i feltet Tekst.

Sådan tilføjer du en tilmelding til et nyhedsbrev i sidefoden:

1. Klik på Tilføj indhold.

2. Klik på Nyhedsbrev.

3. Vælg de farver, du vil have i nyhedsbrevet (der, hvor kunden angiver sin e-mailadresse) og teksten til nyhedsbrevet ved at klikke på farveprøven og vælge en ny farve fra paletten.

4. Skriv den tekst, du vil have vist i sidehovedet, i feltet Sidehoved. Denne tekst er som standard "Vær opdateret".

5. Skriv den tekst, du vil have vist over tilmeldingsformularen, i feltet Tekst. Denne tekst er som standard "Bliv skrevet op til at modtage de seneste nyheder, tilbud og stilarter".

Diasshow

Med Venture kan du få vist et stort diasshow på din startside. Diasshowet er altid placeret lige under sidehovedet på startsiden. Du kan ikke flytte diasshowafsnittet rundt på siden, som du kan med andre afsnit.

Hvert dias kan have en overskrift og en underoverskrift, og teksten kan være linket til en hvilken som helst side.

Den anbefalede størrelse til dine diasshowbilleder er 1800 x 1000 pixel. Ventures diasshow er responsivt, hvilket betyder, at det vil tilpasse og beskære dine billeder dynamisk, afhængigt af hvilken enhed kunden bruger til at se din butik. Du kan få mere at vide om optimering af dine billeder under Bedste fremgangsmåder til billeder.

Sådan opretter du dit diasshow:

1. Klik på fanen Afsnit.

2. Klik på Diasshow.

3. Klik på Dias for at uploade et diasbillede.

4. Klik på Vælg billede i området Billede, og gør derefter et af følgende:

- Hvis du vil vælge et billede, du allerede har uploadet til din Shopify-administrator, skal du klikke på fanen Bibliotek. - Hvis du vil vælge et stockbillede fra Shopifys samling af stockbilleder fra Burst, skal du klikke på fanen Gratis billeder. Herfra kan indtaste et søgeord eller gennemse billedkategorierne. - Hvis du vil vælge et billede fra din lokale computer, skal du klikke på fanen Bibliotek og derefter klikke på plusknappen.

1. Hvis du vil ændre, hvilken del af billedet der vises i diasshowet, skal du klikke på rullemenuen Billedplacering.

2. Skriv den overskrift, du vil have vist på diasset, i feltet Overskrift.

3. Skriv den underoverskrifttekst, du vil have vist under overskriften, i feltet Underoverskrift.

4. Hvis du vil have, at teksten på dit dias linker til en side i din butik, skal du klikke på feltet Diaslink og vælge en side.

5. Hvis du vil have, at teksten på dit dias linker til et website, skal du indsætte webadressen for websitet i feltet Diaslink.

6. Gentag trin 3 til 9 for hvert billede, som du vil føje til diasshowet.

7. Klik på Gem.

Indstillingerne vises øverst i afsnittet Diasshow. Disse omfatter: * Diashøjde giver dig mulighed for at vælge højden på diasshowet. * Afkrydsningsfeltet Roter automatisk dias giver dig mulighed for at slå automatisk rotation til. Hvis det er slået til, vil diasshowet automatisk skifte billeder, uden at kunderne behøver at klikke sig manuelt gennem dem. * Skift dias hvert giver dig mulighed for at vælge, hvor mange sekunder hvert dias skal vises, hvis automatisk rotation er slået til.

Kollektionsliste

På computere og tablets kan du vise op til seks udvalgte kollektioner på din startside.

På mobilenheder viser afsnittet med udvalgte kollektioner som standard din butiks hovedmenu. Det gør det nemmere for kunder på mobilenheder at få adgang til hele din butiks lager.

Du kan markere afkrydsningsfeltet Brug sekundært kollektionsbillede for at få dine kollektionsbilleder til at fylde hele deres felt. Hvis du vælger denne mulighed, er det muligvis nødvendigt at ændre farverne for Titler på udvalgte kollektioner i temaindstillingerne under Farver.

Sådan tilføjer du kollektioner på din startside:

1. Klik på fanen Afsnit.

2. Klik på Kollektionsliste.

3. Klik på Kollektion i området Indhold for at udvide det.

4. Vælg en kollektion, der skal vises, på listen Kollektion.

5. Hvis du vil tilføje flere kollektioner, skal du klikke på Tilføj kollektion.

6. Du kan strække kollektionsbilleder, så de udfylder deres felt, ved at markere afkrydsningsfeltet Brug sekundært kollektionsbillede.

7. Klik på Gem.

Fremhævet produkt

I dette afsnit kan du vælge kollektioner, hvis produkter du vil fremhæve, og hvor mange rækker med produkter du vil vise fra hver kollektion.

1. Klik på fanen Afsnit.

2. Klik på Udvalgt kollektion.

3. Vælg på listen Kollektion den kollektion, som indeholder de produkter, du vil fremhæve.

4. Flyt skyderen Rækker for at vælge det antal produktrækker, der skal vises.

5. Klik på Gem.

Nyhedsbrev

Du kan føje tilmelding til et nyhedsbrev til din startside. Det giver dig mulighed for at indsamle kundernes e-mailadresser til e-mailmarkedsføringskampagner. Du kan få mere at vide om e-mailmarkedsføring på Shopifys blog.

Nyhedsbrevsafsnittet på et website. Der er et felt, hvor kunderne kan angive en e-mailadresse, og en knap med teksten

Sådan tilføjer du tilmelding til nyhedsbrev på din startside:

1. Find Venture, og klik på Tilpas.

2. Klik på Afsnit.

3. Klik på Tilføj afsnit > Nyhedsbrev.

4. Indtast en overskrift til tilmeldingen til nyhedsbrevet i feltet Overskrift. Standardoverskriften er "Tilmeld dig vores nyhedsbrev".

5. Indtast en underoverskrift til tilmeldingen til nyhedsbrevet i feltet Underoverskrift. Standardteksten er "Kampagner, nye produkter og udsalg. Direkte i din indbakke."

6. Klik på Gem.

Billede med tekst

Venture indeholder afsnittet Billede med tekst, som giver dig mulighed for at vise et billede med en brugerdefineret besked til dine kunder.

1. Klik på fanen Afsnit.

2. Klik på Billede med tekst.

3. Gør følgende for at tilføje billedet:

1. Klik for at udvide området Billede.
    2. Klik på Vælg billede i området Billede, og gør derefter et af følgende: - Hvis du vil vælge et billede, du allerede har uploadet til din Shopify-administrator, skal du klikke på fanen Bibliotek.
    3. Hvis du vil vælge et stockbillede fra Shopifys samling af stockbilleder fra Burst, skal du klikke på fanen Gratis billeder. Herfra kan indtaste et søgeord eller gennemse billedkategorierne.
    4. Hvis du vil vælge et billede fra din lokale computer, skal du klikke på fanen Bibliotek og derefter klikke på plusknappen.
  4. Gør følgende for at tilføje teksten:

1. Klik for at udvide området Billede med tekst.
    2. Skriv teksten til den overskrift, du vil have vist, i feltet Overskrift.
    3. Skriv den tekst, du vil have vist under overskriften, i feltet Tekst.
    4. Vælg, hvordan teksten skal vises i forhold til billedet, i området Tekstjustering.
  5. Klik på Gem.

Produktsider

I afsnittet Produktsider kan du tilføje eller fjerne følgende elementer:

• En besked, der viser den tilbageværende beholdning, når lagerbeholdningen er lav
  • En dynamisk betalingsknap
  • Ikoner til deling på sociale medier

Du kan også vælge, om kunder skal blive på produktsiden i stedet for at gå til siden med indkøbskurven, når de klikker på knappen Læg i indkøbskurven.

Sådan redigerer du indstillingerne for produktsider:

1. Vælg Produktsider i rullemenuen i topbjælken.

2. Klik på Afsnit.

3. Klik på Produktsider.

4. Hvis du vil have, at kunderne bliver på produktsiden i stedet for at gå til siden med indkøbskurven, når de klikker på knappen Læg i indkøbskurven, skal du markere afkrydsningsfeltet Bliv på den aktuelle side, når er lagt varer i indkøbskurven.

5. Hvis du vil have vist den tilbageværende beholdning, når lagerbeholdningen er lav, skal du markere afkrydsningsfeltet Vis beholdning, når der er under 10 produkter tilbage. Du skal aktivere sporing af lagerbeholdning på produktet, for at denne besked vises.

6. Hvis du vil have vist en dynamisk betalingsknap, skal du markere afkrydsningsfeltet Vis dynamisk betalingsknap.

7. Hvis du vil have vist ikoner til deling på sociale medier, skal du markere afkrydsningsfeltet Aktivér produktdeling.

8. Klik på Gem.

Kollektionssider

Du kan aktivere kollektionsfiltrering og -sortering på dine kollektionssider for at hjælpe dine kunder med at finde de produkter, de leder efter.

Aktivér filtrering efter produkttag tilføjer en menu øverst på din kollektionsside. Kunderne kan bruge menuen til kun at få vist produkter i kollektionen, som har det valgte tag:

Du kan finde flere oplysninger om filtrering efter produkttags i Shopify Help Center.

Aktivér kollektionssortering tilføjer menuen Sortér efter øverst på din kollektionsside. Kunderne kan bruge menuen til at sortere produkterne i kollektionerne efter:

• Fremhævet
  • Bestsellere
  • Alfabetisk, A–Å
  • Alfabetisk, Å–A
  • Pris, lav til høj
  • Pris, høj til lav
  • Dato, nyere til ældre
  • Dato, ældre til nyere

Sådan aktiverer du filtrering og sortering på dine kollektionssider:

1. Naviger til en produktside i temaeditoren.

2. Klik på fanen Afsnit.

3. Klik på afsnittet Kollektionssider.

4. Hvis du vil tilføje menuen Filtrer efter på din kollektionsside, skal du markere afkrydsningsfeltet Aktivér tagfiltrering.

5. Hvis du vil tilføje menuen Sortér efter på din kollektionsside, skal du markere afkrydsningsfeltet Aktivér sortering.

6. Klik på Gem.

Side med indkøbskurv

Ordrebemærkninger giver dine kunder mulighed for at inkludere særlige instruktioner i deres ordrer. Du kan finde flere oplysninger om ordrebemærkninger i Shopify Help Center.

Sådan aktiverer du ordrebemærkninger:

1. Naviger til siden med indkøbskurven i temaeditoren ved at lægge en vare i indkøbskurven.

2. Klik på fanen Afsnit.

3. Klik på afsnittet Sider med indkøbskurv.

4. Markér afkrydsningsfeltet Aktivér ordrebemærkninger.

5. Klik på Gem.

Udvalgte produkter på blogside

Med Venture kan du vise udvalgte produkter fra en kollektion efter eget valg, når kunder ser på blogsider i din butik. I forbindelse med et blogopslag om efterårsmode kan du f.eks. vise produkter fra din efterårskollektion under opslaget.

Sådan viser du en kollektion på dine blogsider:

1. Naviger til en blogside i temaeditoren.

2. Klik på fanen Afsnit.

3. Klik på afsnittet Udvalgte produkter.

4. Vælg en kollektion, du gerne vil have vist, på listen Kollektion.

5. Klik på Gem.

Video

Du kan føje en video, som hostes på YouTube eller Vimeo, til din startside. Videoer kan involvere kunderne og skabe interesse for din forretning.

Sådan føjer du en video til din startside:

1. Find Venture, og klik på Tilpas.

2. Klik på Afsnit.

3. Klik på Tilføj afsnit > Video.

4. Tilføj tekst på afspilningsknappen ved at indtaste tekst i feltet Knaptekst.

5. Indtast linket til deling af din video i feltet Videolink.

Et YouTube-delingslink ser sådan ud: https://youtu.be/OTJXAUZY9t0. Du kan se, hvordan man kopierer delingslinket for en YouTube-video, i denne YouTube-hjælpeartikel.

Et Vimeo-delingslink ser sådan ud: https://vimeo.com/281332510. Du kan se, hvordan man kopierer delingslinket for en Vimeo-video, i denne Vimeo Help Center-artikel.

6. Valgfrit: Føj et coverbillede til din video:

1. Klik på Vælg billede. Hvis du vil uploade et billede fra din computer, skal du klikke på Upload. Hvis du vil bruge et stockbillede fra Burst, skal du klikke på Gratis billeder.
    2. Vælg, hvordan du vil have justeret coverbilledet, ved at vælge en placering i rullemenuen Billedplacering. Du kan bruge billedplacering til at vælge, hvilken del af billedet du vil bevare, når billedet beskæres.
    3. Angiv en højde for dit coverbillede ved at vælge Lav eller Høj i rullemenuen Billedhøjde.
  7. Valgfrit: Tilføj en overlejring i din video:

1. Markér afkrydsningsfeltet Vis overlejring. 2. Angiv farven på overlejringen ved at klikke på skemaet Overlejring og vælge en farve. 3. Angiv overlejringens uigennemsigtighed ved at vælge en procentdel på skyderen Uigennemsigtighed.

1. Klik på Gem.

Brugerdefineret HTML

I afsnittet Brugerdefineret HTML kan du bruge HTML-kode til at oprette brugerdefineret indhold til din startside. Du kan f.eks. bruge HTML til at formatere tekstblokke, oprette tabeller eller integrere indhold fra et tredjepartswebsted.

Sådan føjer du brugerdefineret HTML til din startside:

1. Find Venture, og klik på Tilpas.

2. Klik på Afsnit.

3. Klik på Tilføj afsnit.

4. Klik på Brugerdefineret HTML > Tilføj i området Avanceret layout.

5. Klik på Brugerdefineret HTML, og indtast den HTML-kode, du vil føje til din startside.

6. Klik på Gem.

Venture indeholder følgende temaindstillinger:

• Farver
  • Typografi
  • Kollektionsside
  • Sociale medier
  • Favicon
  • Til kassen

Farver

Du kan vælge farverne til de forskellige dele af din onlinebutik.

Tilpas dine farveindstillinger

1. Ved siden af **** skal du klikke på Tilpas.

2. Klik på Temaindstillinger.

3. Klik på Farver.

4. For hver type indhold skal du klikke på farveprøven for at bruge farvevælgeren:

Farvevælgeren i temaeditoren

- Området Valgt for nylig viser farver, som du for nylig har valgt til dit tema. - Området Aktuelt i brug viser farver, som du bruger i andre dele af dit tema.

Hvis du vil indstille farven til gennemsigtig, skal du klikke på Ingen.

1. Klik på Gem.

Typografi

Du kan indstille skrifttypestil og størrelse på teksten i din onlinebutik.

Tilpas dine typografiindstillinger

1. Ved siden af **** skal du klikke på Tilpas.

2. Klik på Temaindstillinger.

3. Klik på Typografi.

4. For hver teksttype skal du klikke på Skift for at bruge skrifttypevælgeren:

'Skift'-knappen på skrifttypevælgeren

5. Udforsk skrifttyper ved hjælp af søgefeltet, eller ved at klikke på Indlæs flere.

Du kan se alle de tilgængelige skrifttyper i Shopifys skrifttypebibliotek.

6. Klik på navnet på den skrifttype, du vil bruge.

7. Hvis du vil ændre skrifttypen til en anden stil, f.eks. fed eller kursiv, skal du klikke på Regelmæssig. Klik derefter på den stil, du vil bruge, og klik derefter på Vælg:

Et udvalg af skrifttykkelser er tilgængelige i skrifttypevælgeren

8. Klik på Gem.

Sociale medier

Du kan tilføje knapper til deling på sociale medier for dine produkter og blogopslag og links til konti på sociale medier.

Sådan tilpasser du indstillingerne for sociale medier:

1. Find Venture, og klik på Tilpas.

2. Klik på Temaindstillinger.

3. Klik på Sociale medier.

4. Hvis du vil uploade et billede til deling på sociale medier, skal du klikke på Vælg billede eller Udforsk gratis billeder i området Billede til deling på sociale medier.

5. Hvis du vil tilføje links til dine konti på sociale medier, skal du gå til området Konti og angive links til dine konti på sociale medier. Angiv komplette links som f.eks. https://instagram.com/shopify eller https://twitter.com/shopify.

Links til dine konti på sociale medier vises i sidefoden for din webshop.

6. Hvis du vil tilføje knapper til deling på sociale medier på dine produkter og i dine blogopslag, skal du gå til området Deling og markere nogle af eller alle afkrydsningsfelterne.

Du kan tilføje følgende delingsknapper:

- Del på Facebook - Tweet på Twitter - Pin på Pinterest (ikke tilgængeligt til deling af blogopslag)

1. Klik på Gem.

Bemærk: Hvis du vil have vist knapper til deling på sociale medier på produktsider og i blogopslag, skal du også aktivere knapperne i afsnittene for disse sider.

Favicon

Du kan uploade et favoritikon eller et "favicon", som kan medvirke til at brande din webshop ved at vise dit logo på følgende steder:

• din webbrowserfane
  • din webbrowsers historik
  • ikoner på dit skrivebord
  • ved siden af navnet på din webshop, når den er bogmærket.

Den anbefalede størrelse til et favicon for Venture er et kvadratisk billede, som måler mindst 128 x 128 pixel.

Sådan uploader du et favicon:

1. Klik på fanen Temaindstillinger.

2. Klik på Favicon.

3. Klik på Vælg billede i området Favicon-billede, og gør derefter et af følgende:

- Hvis du vil vælge et billede, du allerede har uploadet til din Shopify-administrator, skal du klikke på fanen Bibliotek. - Hvis du vil vælge et billede fra din lokale computer, skal du klikke på fanen Bibliotek og derefter klikke på plusknappen.

1. Klik på Gem.

Til kassen

Dette afsnit giver dig mulighed for at tilpasse din butiks betaling Klik her for at få flere oplysninger om din butiks betalingsside.

Sådan får du vist kollektioner i din navigationsmenu

Ventures navigationsmenu giver dig mulighed for at vise nogle af produkterne i en kollektion, inden kunden klikker på linket for at se den pågældende kollektion. Det betyder, at hvis en kunde ser en vare, han eller hun synes om, kan kunden gå direkte til produktsiden uden at skulle lede efter varen i den kollektion, den indeholder.

Sådan opretter du en kollektionsmenu, der viser produkter:

1. Opret en menu for den kollektion, som du vil vise i den primære navigation:

Tilføj menuside med en ny menu, der hedder "Mænd"

2. Tilføj mindst ét link i din nye menu. Da du viser en udvalgt kollektion, kan det hjælpe at linke til individuelle tags i denne kollektion.

Nyt menupunkt, der hedder "Sejlersko" og linker til et produkt med det samme navn

3. Klik på Gem menu for at gemme din nye kollektionsmenu.

4. I din hovedmenu skal du oprette et link med det samme navn som den kollektionsmenu, du lige har oprettet:

Hovedmenuskærm med knappen Tilføj menupunkt fremhævet

5. Indstil kollektionslinket i hovedmenuen til at pege på den kollektion, som du vil fremhæve i din kollektionsmenu.

6. Klik på menuen Gem.

Din primære navigation bør nu vise de kollektionslinks, som du oprettede, sammen med de første få produkter i kollektionen:

Hovedmenuen forsvinder

Hvis links i din hovedmenu ikke kan være på en enkelt linje, erstattes menuen af knappen Menu. Kunderne kan klikke på knappen for at åbne et panel, der skydes ud, med alle dine links i hovedmenuen.

Hvis du ikke vil have, at din hovedmenu omdannes til en knap, kan du prøve at gøre følgende:

• Fjern nogle links fra hovedmenuen. Hvis du fjerne punkter fra din menu, er det en hurtig måde at fjerne rod og frigøre plads.
  • Omskriv dine hovedmenulinks for at bruge færre tegn. Du kan f.eks. ændre "Ofte stillede spørgsmål" til "OSS".
  • Brug en smallere skrifttype til menupunkterne. Du kan vælge den skrifttype, der skal bruges til menupunkter, ved at redigere valgmuligheden "Brødtekst" under Typografi i temaeditoren.

Brug af tekst i dit diasshow

Folk vil se dit tema på enheder med forskellig størrelse. Afhængigt af browserstørrelsen ser kunderne muligvis kun en del af billederne i dit diasshow. Derfor bør du ikke bruge billeder med tekst i dit diasshow. Hvis teksten på billederne bliver beskåret, eller hvis dele teksten forvrænges, vil dine kunder ikke kunne læse den.

Hvis du vil tilføje tekst i dit diasshow, skal du indtaste den i felterne Overskrifttekst og Underoverskrifttekst.

Sådan tilføjer du overskrift- og underoverskrifttekst på et dias:

1. Klik på Tilpas på dit Venture-tema.

2. Klik på fanen Afsnit.

3. Klik på Diasshow.

4. Du kan tilføje Overskrifttekst og Underoverskrifttekst på hvert dias i dit diasshow. Tilføj tekst, som du vil have vist på dine diasshowbilleder.