Shopify POS -kuittien mukauttaminen

Jos käytät Shopify POSia iPadilla, ja kaupallasi on Shopify-sopimus tai sitä laajempi sopimus, voit muokata tulostettavien kuittiesi perusmallia Shopify POS -sovelluksen asetuksista. Et voi muokata tulostettavien kuittien tapahtumatietoja.

Jos henkilöstölläsi on käytössä POS-PIN-koodit, voit poistaa heiltä pääsyn kuitin mukautusasetuksiin ottamalla käyttöön Rajoitetut käyttöoikeudet -vaihtoehdon Henkilöstö-asetusnäytössä.

Lisää kaupan logo kuittiin

Voit ladata minkä tahansa kuvan (yleensä logon), jonka haluat näkyvän kuitissa. Lataamasi logo korvaa kaupan nimen kuitissa.

Jos käytät Shopify POS -sovellusta useassa iPadissa, sinun on ladattava logo jokaiseen erikseen.

Varmista, että käyttämäsi kuva täyttää nämä perusvaatimukset:

• JPG- tai PNG-tiedostomuoto
  • mustavalkoinen (voit käyttää värejä, mutta tulostuslaatu voi olla huonompi)
  • 400 pikseliä leveä ja 200 pikseliä korkea

Toimintovaiheet:

1. Valitse Shopify POS -sovelluksessa Kauppa ja sen jälkeen Asetukset.

2. Napauta Mukauta kuitteja.

3. Napauta Mukauta tulostettavaa kuittia -näytössä Lataa napauttamalla:

Lataa napauttamalla -painike — Shopify POS for iPad

4. Valitse kuva, jonka haluat ladata.

Kuittien ylä- ja alatunnisteen muokkaaminen

Voit lisätä viestin asiakkaille kuittien ylä- tai alatunnisteeseen.

Toimintovaiheet:

1. Valitse Shopify POS -sovelluksessa Kauppa ja sen jälkeen Asetukset.

2. Napauta Mukauta kuitteja.

3. Napauta Mukauta tulostettavaa kuittia -näytössä joko Ylätunnisteen teksti tai Alatunnisteen teksti:

Ylätunnisteen teksti- ja Alatunnisteen teksti -painikkeet — Shopify POS for iPad

4. Kirjoita mukautettu teksti ja napauta sitten Valmis.

Tilausviestien sisällyttäminen kuitteihin

Tilausviestit ovat oletusarvoisesti vain sisäistä käyttöä varten. Jos haluat jakaa tilausviestejä asiakkaiden kanssa, voit sisällyttää tilausviestejä tulostettuihin kuitteihin.

Toimintovaiheet:

1. Valitse Shopify POS -sovelluksessa Kauppa ja sen jälkeen Asetukset.

2. Napauta Mukauta kuitteja.

3. Ota käyttöön Näytä tilausviesti -vaihtoehto Mukauta tulostettavaa kuittia -näytössä.

Asiakastietojen sisällyttäminen kuitteihin

Voit sisällyttää asiakkaan tiedot hänen kuittiinsa.

Toimintovaiheet:

1. Valitse Shopify POS -sovelluksessa Kauppa ja sen jälkeen Asetukset.

2. Napauta Mukauta kuitteja.

3. Ota käyttöön Näytä asiakastiedot -vaihtoehto Mukauta tulostettavaa kuittia -näytössä.

Kaupan sijainnin sisällyttäminen kuitteihin

Voit tulostaa iPadin määritetyn sijainnin kuitteihin.

Toimintovaiheet:

1. Valitse Shopify POS -sovelluksessa Kauppa ja sen jälkeen Asetukset.

2. Napauta Mukauta kuitteja.

3. Ota käyttöön Näytä kaupan sijainti -vaihtoehto Mukauta tulostettavaa kuittia -näytössä.

Tilauksen viivakoodin sisällyttäminen kuitteihin

Voit skannata kuitin viivakoodin viivakoodinlukijalla (vain 2D-versio) tai iPadin kameralla avataksesi kuittia vastaavan tilauksen Shopify POS -sovelluksessa.

Toimintovaiheet:

1. Valitse Shopify POS -sovelluksessa Kauppa ja sen jälkeen Asetukset.

2. Napauta Mukauta kuitteja.

3. Ota käyttöön Näytä viivakoodi -vaihtoehto Mukauta tulostettavaa kuittia -näytössä.