Basic Shopify-abonnement

Basic Shopify-abonnementet tilbyr alle verktøyene du trenger for å drive forretningen. Hvis butikken bruker et Basic Shopify-abonnement eller høyere, kan du opprette og tilpasse en nettbutikk for å vise frem produktene. Du kan administrere alle produktene, bestillingene og kundeinformasjonen fra Shopify-administrator.

Tilgjengelige funksjoner i Basic Shopify-abonnementet

I tillegg til funksjonene som er tilgjengelige i alle abonnementer, inneholder Basic Shopify-abonnementet disse funksjonene, bortsett fra personale i Shopify-butikken:

Tilgjengelige funksjoner i Basic Shopify-abonnementet
Funksjon Beskrivelse
Nettbutikk Med Basic Shopify-abonnementet eller høyere kan du opprette og tilpasse en nettbutikk for produktene dine, og administrere den gjennom Shopify-administrator. Du kan endre utseendet til butikken ved å bruke Shopifys innebygde temaredigeringsprogram.
Konkurransedyktige transaksjonsgebyrer Basic Shopify-abonnementet tilbyr konkurransedyktige transaksjonsgebyrer. Se Shopifys prissettingsside for å finne de spesifikke transaksjonsgebyrene under abonnementer i ditt område.
Blogg Nettbutikken kommer også med en innebygget bloggmotor som du kan bruke til å publisere artikler, oppdatere kundene dine om begivenheter og kampanjer og få kommentarer og tilbakemeldinger fra kundene.
SSL-sertifikater Et SSL-sertifikat er en sikkerhetsprotokoll som oppretter en sikker tilkobling mellom en server og nettleser for å holde din og kundenes informasjon sikker. Med Shopify kan du aktivere SSL-sertifikater for å kryptere nettbutikkens innhold og publisere det på en trygg måte med 'HTTPS' i stedet for 'HTTP'. Dette viser SSL-hengelåsikonet ved siden av nettbutikkens URL i adresselinjen.
Rapporter Du kan spore bedriftens ytelser med rapporter. Basic-abonnementet inneholder analysesiden, økonomirapporter, produktanalyse, Live View, anskaffelsesrapporter, lagerrapporter, adferdsrapporter, markedsføringsrapporter, bestillingsrapporter, salgsrapporter, detaljsalgsrapporter, fortjenesterapporter og kunderapporter.
Internasjonal handel Basic Shopify-abonnementet støtter internasjonal vekst gjennom Shopify Markets, et verktøy for administrasjon av grensekryssende handel som lar deg konfigurere bestemte innstillinger for hvert internasjonale område.

Utilgjengelige funksjoner i Basic Shopify-abonnementet

Hvis du har Basic Shopify-abonnementet, er funksjonene for personalmedlemmer i Shopify-butikken og aktivering av tredjepartstransportørberegnet frakt utilgjengelige med dette abonnementet.

Utilgjengelige funksjoner i Basic Shopify-abonnementet
Utilgjengelig funksjon Beskrivelse
Bemanne Shopify-butikken Basic Shopify-abonnementet støtter ikke registrering av personalkontoer i butikken. For å legge til personalkontoer, må du oppgradere til et høyere abonnement, som for eksempel Shopify, Advanced Shopify eller Shopify Plus. Finn ut mer om administrasjon av personalmedlemmer og grenser for personalkontoer i ulike abonnementer.
Aktivere tredjeparts fraktpriser beregnet av budfirma Basic Shopify-abonnementet støtter ikke aktivering av tredjepartstransportørberegnet frakt. For å aktivere tredjepartstransportørberegnet frakt, må du oppgradere til en høyere abonnementstype, som for eksempel Shopify, Advanced Shopify eller Shopify Plus. Finn ut mer om aktivering av tredjepartstransportørberegnet frakt.