Generere innhold i temaredigeringsprogrammet automatisk

Gjennom Shopify Magic kan du bruke kunstig intelligens (AI) til å generere forslag til innhold i temaredigeringsprogrammet basert på detaljer du oppgir, som overskrifter og titler. Før du genererer automatisk tekst for temaet, bør du gå gjennom Tips til bruk av tekstgenerering med Shopify Magic.

Støttede språk

​ Støtte for automatisk genererte produktbeskrivelser er for øyeblikket tilgjengelig på følgende språk:

• Engelsk
  • Tysk
  • Spansk
  • Fransk
  • Italiensk
  • Japansk
  • Portugisisk (brasiliansk)
  • Forenklet kinesisk

Som standard er amerikansk engelsk dialekten som brukes til engelske forslag. Språkdataene som brukes av den kunstige intelligensen kommer hovedsakelig fra nord-amerikanske kilder, så det genererte innholdet kan inneholde ord og uttrykk som er lokale for dette området. Du kan endre alle del av innholdsforslagene slik at de passer med det kundene dine forventer.

Språket som brukes til å generere forslag til utdata bestemmes av butikkfrontens standardspråk. Hvis standardspråket for butikkfronten ikke er et av de støttede språkene, er ikke denne funksjonen tilgjengelig i administrator. For å bruke denne funksjonen må du oppdatere språkinnstillingene til et støttet språk.

Selv om listen over støttede språk er språkene som er bekreftet og testet, kan tekstgenereringen fungere for flere språk med varierende kvalitet. Hvis du vil prøve å generere utdata på ditt foretrukne språk, genererer du engelske utdataer, og bruker deretter Translate og Adapt-appen til å oversette genererte utdata til ditt foretrukne språk. ​

Generere innhold til nettbutikkens

Trinn:

1. Gå til Nettbutikk > Temaer fra Shopify-administrator.
  2. Klikk på Tilpass ved siden av temaet du vil redigere.
  3. Velg et tekstelement i temaet ditt, som en overskrift til bildebanneret.
  4. Klikk på ikonet Generer tekst i verktøylinjen i tekstboksen.
  5. Angi noen søkeord for å indikere innholdstypen du vil skal genereres, for eksempel headline, title, subtitle eller announcement. Jo flere detaljer du legger til, jo mer relevant blir det foreslåtte innholdet.
  6. Valgfritt: Velg en tone for den genererte teksten. Du kan velge en av de forhåndsdefinerte tonene eller legge til en egendefinert tone. Finn ut mer om å velge en tone for temateksten.
  7. Klikk på Generer.
  8. Valgfritt: For å oppdatere den foreslåtte teksten og få en ny versjon gjør du en av følgende:

• Klikk på Generer på nytt for å få nye forslag med de samme innstillingene.
    • Hvis du vil endre ordlyden i den foreslåtte teksten, velger du et nytt tonealternativ og klikker på Prøv på nytt.
  9. Valgfritt: For å se hvilke ulike versjoner du laget, kan du bruke piltastene under teksten til å gå frem og tilbake mellom versjonene.

10. Klikk på det foreslåtte innholdet du vil beholde.

11. Valgfritt: Rediger innholdet slik at det passer butikkens tone og merkevare.

12. Klikk på Lagre etter at du har fullført endringene.

Forbedre forslagene til temainnhold som du mottar

Innholdet du oppretter må kommunisere fordelene ved produktene dine på en ikke-generell måte, som gjenspeiler butikkens merkevare. Du får bedre resultater i automatisk generert innhold når du legger inn flere detaljer, og velger en tone som passer for virksomheten.

​For å bedre resultatene bør du vurdere å legge til følgende typer informasjon:

• Informasjon om kunden: Det beste innholdet gjenspeiler behovene og interessene til målkunden din. Legg ved noen søkeord om hvem produktet passer for, som demografi (unge foreldre) eller deres verdier (opptatt av miljø, turinteressert). Denne informasjonen er nyttig for å generere produktfordeler og avgjøre hvilken type vokabular som vises i resultatene.
  • Bestemte detaljer om materialer, produksjonsmetode, passform, tiltenkt bruk: Alle produktspesifikasjoner du oppgir kan gjøres om til avsnitt i det genererte innholdet.
  • Viktige søkeord eller terminologi: Selv om resultatene inneholder ulike ord for informasjonen du oppgir, beholdes ofte spesielle ord eller fraser, som merkevarenavn eller unike beskrivende ord. Hvis du for eksempel beskriver en leppepomade med mynte som mint-tastic i søkeordene, inneholder de genererte forslagene ofte dette begrepet.
  • Andre detaljer: Du kan bruke detaljer og bilder du har lagt til i temaet for å få ideer til hvilke søkeord du bør oppgi, som produktleverandører, produktkategorier eller navn på samlinger.