Kassaskuff for Shopify POS

Modellnumre: 37965600, 37964220, 37964180, HDWFCDA, H225

Med mindre butikken din ikke tilbyr betaling i kontanter, bør du skaffe deg en sikker og pålitelig kontantskuff.

Kompatible kontantskuffer

Shopify støtter følgende kontantskuffer:

Her kan du kjøpe eller leie en kompatibel kontantskuff

Du kan kjøpe en kompatibel kontantskuff fra Shopifys maskinvareforretning i USA, Canada, Storbritannia og Irland.

Du kan også kjøpe de kompatible kontantskuffene fra mange andre autoriserte forhandlere.

Hvis du er i USA, kan du leie en kontantskuff av typen Star Micronics SMD2-1317 som en del av pakken for kontanter-dominerte virksomheter fra Shopify Hardware Rentals. Du finner mer informasjon om leiepakker under Shopifys pakker for maskinvareutleie.

Installering av kontantskuffen

Hvis du bruker Winfall-kontantskuffen, kan du sjekke installasjonsvideoen på produsentens nettsted.

Hvis du bruker en kontantskuff fra enten Star Micronics eller APG Vasario, kan du ta en titt på denne installasjonsvideoen:

Koble kontantskuffen til kvitteringsskriveren med kontantskuff-kabelen som følger med. Den store enden av kabelen plugges inn i kontantkuffen, og den lille enden av kabelen plugges inn i kvitteringsskriveren.

Åpne kontantskuffen

Du kan åpne kontantskuffen manuelt ved hjelp av nøklene som følger med, eller trådløst fra iPad-enheten. IPad-enheten kobler seg til kontantskuffen gjennom kvitteringsskriveren, og kontantskuffen åpnes automatisk etter hvert salg eller dersom du trykker på Ingen salg i Shopify POS-appen.

Test tilkoblingen til kontantskuffen

Når du har konfigurert kvitteringsskriveren og kontantskuffen, kan du sjekke at forbindelsen mellom dem fungerer.

Steg:

1. Fra Shopify POS, trykker du på = og deretter Innstillinger.

2. Trykk på Administrer tilkoblet maskinvare.

3. Trykk på skriveren du vil teste.

4. Trykk på Test kontantskuff. Kontantskuffen skal åpnes.

Vanlige feil

For å unngå vanlige problemer må du sørge for å sjekke følgende:

• kabelen til kontantskuffen er koblet til kvitteringsskriveren

• kvitteringsskriveren har papir

• kvitteringsskriveren er sammenkoblet med iPad-enheten

• du bruker kontantkuffkabelen som fulgte med maskinvarepakken til å koble kontantskuffen til skriveren.

Hvis du trykker på Ingen salg på produkter og handlekurvskjermen og kontantskuffen ikke åpner, er det sannsynligvis et problem med kontantskuffkabelen. Kontakt kundestøtteteamet vårt.