De tekst in thema's wijzigen

Je kunt je online winkel aanpassen door de standaardtekst in je thema te wijzigen. Je kunt bijvoorbeeld 'Winkelwagen' wijzigen in 'Boodschappentas' of 'Jeitverkocht' in 'Niet beschikbaar'. Elk thema bevat een taaleditor waarin je de tekst voor je thema kunt bewerken.

Overzicht van de taaleditor

U kunt met de taaleditor de woorden en zinnen wijzigen die in uw online winkel verschijnen. Als uw thema andere talen bevat, kunt u ook de tekst voor die talen wijzigen.

De taaleditor heeft een reeks tabs aan de bovenkant van het scherm. Misschien moet u op ... rechts van de tabs klikken om alle tabs te zien:

De tabs in de taaleditor

De taaleditor heeft tabs voor de volgende categorieën:

Beschrijving van inhoud tabblad voor taaleditor
Naam tabblad Gegevens
Algemeen Algemene tekst en berichten, inclusief formulierinzendingen, abonnementen en zoekopdrachten
Blogs Alle elementen die horen bij het lezen, plaatsen en becommentariëren van blogartikelen
Winkelwagen Inhoud en berichten die op de winkelwagenpagina worden weergegeven
Collecties Tekst die hoort bij het maken, bekijken, zoeken en sorteren van collecties
Contact Veldnamen en berichten voor contactformulieren
Klant Veldnamen en berichten voor klanten, accounts en bestelgegevens
Startpagina Berichten en labels voor de inhoud van de startpagina
Indeling Inhoud die in de kop- of voettekst wordt weergegeven, zoals navigatie, de knop met het winkelwagentje en klantaanmeldingsgegevens
Producten Berichten met betrekking tot het bekijken van producten en productbeschikbaarheid
Cadeaubonnen Kennisgevingen met betrekking tot het uitgeven, gebruiken en beheren van cadeaubonnen
Datumnotaties De notatie die wordt gebruikt voor de datum
Afrekenen en systeem Alle inhoud in de kassa en systeemtitels, fouten en kennisgevingen

De standaardtekst in uw thema wijzigen

Je kunt de standaardtekst in je thema wijzigen.

Stappen:

1. Zoek het thema dat u wilt bewerken en klik vervolgens op Acties > Talen bewerken.

2. Klik op het tabblad met de tekst die u wilt wijzigen.

3. Bewerk de tekst.