Krav för Facebook Shop

Obs! Du kan inte komma åt den kommande funktionen Facebook-butiker genom kanalen Facebook Shop. Efter 19 maj 2020 finns Facebook Shop inte längre tillgängligt för nedladdning från Shopifys appbutik. Butiker som har installerat Facebook Shop kan fortfarande använda den och den kan fortfarande användas som en del av konfigurationen av Instagram-kanalen.

För att vara berättigad att lista produkter på Facebook genom att använda Facebook Shop måste du uppfylla några krav:

• Din butik måste lista produkter till försäljning i en valuta som stöds av Facebook. Läs mer om hur du väljer en valuta i Shopify.
  • Du behöver en Facebooksida för ditt företag. Facebooksidan måste använda Shoppingmallen.
  • Kundens e-postadress (ställs in i Allmänna inställningar) måste vara en giltig e-postadress.

OBS! Facebooks Handelspolicyer och Communityregler definierar reglerna för produkter och innehåll som kan visas på Facebook. Läs mer om produktkrav för Facebook.

Inställningar för Facebooksida

Följande krav måste uppfyllas på Facebook innan du kan ansluta din Facebooksida:

Lär dig hur du skapar en Facebook-sida för ditt företag på Facebooks Hjälpcenter.

Obs! Om ditt Facebook-konto har en administratörs-eller redigeringsroll på en Facebook-sida kan du publicera, kommentera och lämna meddelanden som sidan utan att kunderna ser personuppgifter. Läs mer om Facebook sidroller.

Valutor som stöds av Facebook

Följande valutor stöds av Facebook:

Valutor som stöds av Facebook

AED - د.إ

ARS - $

AUD - A$

BDT - ৳

BGN - лв

BHD - .د.ب

BOB - Bs.

BRL - R$

CAD - $

CHF - Fr

CLP - $

CNY - ¥

COP - $

CRC - ₡

CZK - Kč

DKK - kr

EGP - E£

EUR - €

FBZ

GBP - £

GHS - ₵

GTQ - Q

HKD - HK$

HNL - L

HRK - kn

HUF - Ft

IDR - Rp

ILS - ₪

INR - ₹

ISK - kr

JOD - د.ا

JPY - ¥

KES - KSh

KRW - ₩

LTL - Lt

LVL - Ls

MOP - P

MXN - $

MYR - RM

MZN - MT

NIO - C$

NOK - kr

NZD - NZ$

PAB - B/.

PEN - S/.

PHP - ₱

PLN - zł

PYG - ₲

QAR - ر.ق

RON - L

RSD - Дин.

RUB - руб

SAR - ر.س

SEK - kr

SGD - S$

SKK - Sk

THB - ฿

TRY - TL

TWD - NT$

TZS - TSh

UAH - ₴

USD - $

UYU - U$

VEF - Bs

VND - ₫

XAF - CFA

XOF - CFA

ZAR - R