Förbättringar av temaredigeraren

Vi byggde om temaredigeraren för att göra den snabbare och enklare att använda, men det mesta är oförändrat. Den ombyggda temaredigeraren kommer att vara tillgänglig för butiker från och med den 17 september 2020, men inte alla butiker kommer att få uppdateringen direkt. Du behöver inte vidta några åtgärder för att få åtkomst. När din butik har tillgång till den ombyggda temaredigeraren kommer du att märka förbättringarna som listas nedan.

Åtkomst till avsnitt och temainställningar

Ta bort dynamiska avsnitt

Ångra och göra om åtgärder

Knapparna Ångra och Gör om kan nu nås från det övre fältet i temaredigeraren.

Knapparna Ångra och Gör om i det övre fältet i Temaredigeraren.

Visa dokumentation, få support och kontrollera din temaversion

Länkar till ditt temas dokumentation och supportinformation har flyttats till menyn Temaåtgärder. I den här menyn kan du även kontrollera temaversionen och skaparinformationen. Menyn Temaåtgärder kan nås från temaredigerarens sidopanel.

Lämna redigeraren

Du kan nu återgå till Shopify-admin med hjälp av knappen Avsluta. Den här knappen fungerar på samma sätt som den tidigare lila knappen "tillbaka till admin".

Klicka på knappen Avsluta för att återgå till din Shopify-admin.