Lägg till Follow on Shop i din butik

Follow on Shop gör det möjligt för kunder att följa din butik i Shop-appen. När en kund följer din butik kan den få personliga rekommendationer och aviseringar om dina produkter. Detta hjälper dig att skapa en mer personlig shoppingupplevelse för dina kunder.

temaredigerarsidan i din Shopify-admin kan du lägga till Follow on Shop-knappen i ditt tema.

Behörighetskrav

För att kunna använda Follow on Shop måste du ha Shop-kanalen installerad och Shop Pay aktiverad.

Verifiera att Shop-kanalen är installerad

Gör följande för att verifiera att Shop-kanalen är installerad:

1. Navigera till din Shopify-admin.
  2. Under Försäljningskanaler, kontrollera att att Shop-kanalen är listad.Om det inte är det, kan du konfigurera det.

Verifiera att Shop Pay är aktiverad

För att verifiera att Shop Pay är aktiverad, gör följande:

1. Från din Shopify-admin går du till Betalningar.
  2. Bekräfta att ikonen Shop Pay finns i listan över godkända betalningsmetoder.Om den inte gör det kan du aktivera Shop Pay.
  3. När du har bekräftat Shop Pay är aktiverat i din butik kan du lägga till Follow on Shop.

Lägga till i din butik

Från din Shopify-admin går du till temaredigeraren och gör sedan följande:

1. Navigera till sidfotsavsnittet.
  2. Markera kryssrutan bredvid avsnittet Follow on Shop.

När du har aktiverat knappen Follow on Shop visas den i din sidfot. Dess plats i sidfoten beror på de andra inställningarna som du har aktiverat i sidfoten, till exempel registrering för e-post och ikoner för sociala medier.

Om du vill ändra placeringen av knappen kan du också ändra dess placering genom att redigera temakoden.