Lägg till knappar för Shop-inloggning i butiken

Om du lägger till knappar för Shop-inloggning i webbshoppen får kunderna en mer personlig shoppingupplevelse. Det kan även bidra till att öka dina konverteringskurser med Shop Pay.

Du kan lägga till följande knappar för inloggning med Shop i butiken genom att anpassa temat:

• Med knappen Logga in med Shop kan kunder logga in på sitt Shop-konto i din butik och betala snabbare med hjälp av Shop Pay.
  • Med knappen Följ på Shop kan kunder följa din butik på Shop för att få personliga rekommendationer och aviseringar om produkter.

Krav för att lägga till knappar för inloggning med Shop i butiken

Du måste ha installerat Shop-kanalen och aktiverat Shop Pay för att kunna lägga till knappar för inloggning med Shop i butiken.

Lägga till en Logga in med Shop-knapp i butiken

Du kan lägga till en Logga in med Shop-knapp på vilken sida som helst i webbshoppen genom att lägga till ett Logga in med Shop-knapp-appblock i temat.

Om du vill anpassa Logga in med Shop-knappen så använder du Liquid-filtret kundinloggningsknapp när du redigerar temakoden.

Lägg till en Följ på Shop-knapp i butiken

Du kan lägga knappen Följ på Shop i webbshoppens sidfot från Shopify-admin.

Steg:

1. Från din Shopify-admin går du till Webbshop > Teman.
  2. Hitta det tema du vill redigera och klicka på Anpassa.
  3. Markera kryssrutan Follow on Shop i sidfoten.
  4. Klicka på Spara och sedan på Publicera.

När du har aktiverat knappen Följ på Shop så visas den i sidfoten. Var knappen Följ på Shop är placerad beror på de andra inställningarna som du har aktiverat i sidfoten, till exempel registrering för e-post och ikoner för sociala medier.

Om du vill ändra placeringen av knappen Follow on Shop kan du redigera din temakod.