Anpassade pixlar

Du kan lägga till anpassade pixlar för att driva marknadsföring och få analysinsikter. Pixlar kan mäta kampanjresultat, spåra konverteringar och automatiskt bygga målgrupper baserat på beteende. Denna information används av tredjepartsappar för att avgöra vilka annonser som är relevanta för dina kunder.

Anpassade pixlar kan läggas till om tjänsten som du samlar in kunddata för inte har en befintlig app.

Innan du börjar

Granska följande information innan du lägger till en anpassad pixel för att se till att du förstår hur du konfigurerar din pixel: