Kassalåda för Shopify POS

Modellnummer: 37965600, 37964220, 37964180, HDWFCDA, H225

Såvida du inte bara bearbetar kontantlösa betalningar bör du få en säker och pålitlig kassalåda för din detaljhandel.

Stödda kassalådor

Shopify stöder följande kassalådor:

OBS! Du måste använda Shopify POS på Shopify-planen eller högre om du vill använda en kassalådan som stöds med en kvittoskrivare.

Var du kan köpa eller hyra en stödd kassalåda

Du kan köpa en kassalåda som stöds från Shopify Hardware Store i USA, Kanada, Storbritannienoch Irland.

Du kan även köpa de stödda kassalådorna från många auktoriserade återförsäljare.

Om du är i USA kan du hyra kassalådan Star Micronics SMD2-1317 som en del av det Kontanttunga paketet från Shopify Hardware Rentals. För mer information om uthyrningspaket, se Shopifys hårdvaruuthyrningspaket.

Installera kassalådan

Om du använder Winfall Cash Drawer kan du se installationsvideon på tillverkarens webbplats.

Om du använder antingen kassalådan Star Micronics eller APG Vasario, ta en titt på denna installationsvideo:

Så här installerar du kassalådan:

Anslut kassalådan till kvittoskrivaren med hjälp av den medföljande kassalådan. Den större änden av kabeln ansluts till kassalådan och den mindre änden av kabeln ansluts till kvittoskrivaren.

Öppna kassalådan

Du kan öppna kassalådan manuellt med hjälp av de inkluderade nycklarna eller trådlöst från iPad. IPad ansluts till kassalådan via kvittoskrivaren, och kassalådan öppnas automatiskt efter varje försäljning, eller om du trycker på Ingen försäljning från Shopify POS-appen.

OBS! Du måste ansluta kassalådan till samma trådlösa nätverk som din iPad.

Vanliga problem

Undvik vanliga problem genom att se till att:

• Kassalådan är ansluten till kvittoskrivaren

• Kvittoskrivaren har papper

• Kvittoskrivaren är korrekt kopplad till iPad

• Du använder kassalådan som du fick i hårdvarupaketet för att ansluta kassalådan till skrivaren.

Om du trycker på Ingen försäljning på produkter och varukorgssidan, och kassalådan inte öppnas, är det troligt att det är ett problem med kassalådan. Kontakta vårt supportteam.