Hantera dina leveranstjänstnivåer för Shopifys distributionsnätverk

Du kan kartlägga dina fraktkostnader till de kostnader som SFN erbjuder genom att använda Nivåer av leveranstjänst.

Se till att namnen på dina fraktkostnader är bestämda innan du kartlägger dina priser. Om du behöver ändra namnet på en fraktkostnad när du kartlägger dina kostnader, ändrar du först namnet på kostnaden i inställningarna för Frakt och leverans i din Shopify-administratör och kartlägger sedan kostnaden i appen för Shopifys distributionsnätverk.

Steg:

1. Från din Shopify-admin, gå till Appar > Shopifys distributionsnätverk.
  2. Klicka på Inställningar.
  3. Klicka på Hantera tjänster i avsnittet Nivåer på leveranstjänst.
  4. I varje tjänstenivå väljer du den fraktkostnad som du vill ska kartläggas till den nivån.
  5. Klicka på Spara.

Läs om hur du redigerar namnen på dina fraktkostnader och kartlägger dina fraktkostnader för att få mer information.