Føj alternativ tekst til dine temabilleder.

Når du tilføjer billeder til din webshop, er det vigtigt, at du gør dem tilgængelige for kunder, der er blinde eller svagtseende. Dette kan du gøre ved at tilføje alternativ tekst, der beskriver hvert billede nøjagtigt. Kunder, der bruger skærmlæsere, stoler på, at alternativ tekst viderekommunikerer indholdet af billeder i din webshop.

I denne artikel kan du læse om, hvordan du tilføjer alternativ tekst til billeder fra temaeditoren. Du kan også føj alternativ tekst til dine produktbilleder fra Shopify-administrator.

Se Tilgængelighed for teamer for at få mere at vide om alternativ tekst og tematilgængelighed.

Tilføj alternativ tekst til billeder

Fremgangsmåde:

1. Find det tema, du vil redigere, og klik på Tilpas.

2. Klik på afsnittet med det billede, der skal tilføjes alternativ tekst til, fra værktøjslinjen for temaeditoren.

3. Klik på Rediger under billedet:

Indstillinger for et diasshow i værktøjslinjen for temaeditoren. Der er tre valgmuligheder for indstilling mærket Ændre, Rediger og Fjern.

4. Indtast den alternative tekst i dialogboksen, og klik derefter på Gem.

5. Klik på Gem i øverste højre hjørne i temaeditoren.