Shop Pay ‑palvelun ottaminen käyttöön

Shop Payon palvelu, joka mahdollistaa nopeutetun kassalla maksun. Asiakkaat voivat tallentaa sähköpostiosoitteensa sekä luottokortti-, toimitus- ja laskutustietonsa palveluun ja tehdä ostokset nopeammin, kun heidät seuraavan kerran ohjataan Shopify-kassalle.Tämä voi säästää asiakkaiden aikaa kassalla, varsinkin jos he ovat jo ottaneet Shop Payn käyttöön missä tahansa Shopify-kaupassa. Jos kauppasi tarjoaa paikallisen noudon tai toimituksen, asiakas voi valita sen maksuvaiheessa Shop Payn kanssa.

Asiakkaan on annettava jokin sähköpostiosoite kassalla, jotta hän voi tallentaa nämä tiedot. Asiakkaille, jotka maksavat kassalla yhteydenottokentässä olevan puhelinnumeron avulla, ei tarjota Muista minut -kehotetta tietojen tallentamiseen. Lisätietoja nopeutetuista maksuista.

Asiakkaan toimitus- ja laskutustiedot tallennetaan turvallisesti Shopifyn PCI-yhteensopivaan palvelimeen ja ne jaetaan myymälän kanssa vain, jos tilaus tehdään. Jos asiakkaillasi on kysyttävää siitä, miten Shop Pay toimii tai kuinka heidän tietojaan säilytetään, voit ohjata heidät Shop Pay Help Center -sivulle.

Shopify tekee päästöhyvityksen jokaisesta Shopifyn kautta ostetusta tilauksesta.

Tuetut kielet

Shop Pay on saatavilla seuraavilla kielillä:

• Kiina (yksinkertaistettu)
  • Kiina (perinteinen)
  • tšekki
  • Tanska
  • Hollannin kieli
  • Englannin kieli
  • Suomi
  • Ranska
  • Saksan kieli
  • Hindi
  • Italia
  • Japani
  • Korea
  • Norja (bokmål)
  • puola
  • Portugali (Brasilia)
  • Portugali (Portugali)
  • Malaiji
  • Espanja
  • Ruotsi
  • Thai
  • Turkki

Asiakaskokemus

Kun asiakas maksaa kassalla ja on lähettänyt toimitus-, laskutus- ja luottokorttitietonsa, hän voi tallentaa tiedot syöttämällä matkapuhelinnumeronsa ja antamalla suostumuksensa.

Kun asiakas seuraavan kerran siirtyy kassalle, hänet ohjataan tilauksen tarkistussivulle. Kun he napauttavat Hyväksy ostos, he saavat tekstiviestissä yksilöllisen kuusinumeroisen koodin. Tämän jälkeen häntä kehotetaan syöttämään koodi kassasivulle. Kun koodi on syötetty, tilaus käsitellään.

Jos asiakas palaa kauppaan samalla laitteella, hän voi maksaa kassalla ilman tekstiviestivahvistusta . Kassavaiheessa asiakas ohjataan Shop Pay -palveluun tietojen tarkastamista varten ja sitten kassalle ostoksen viimeistelyyn. Jos kauppasi tarjoaa toimitusvaihtoehtona paikallisen noudon tai toimituksen, asiakas voi valita sen maksuvaiheessa Shop Payn kanssa.

Kun asiakkaat ovat antaneet suostumuksensa Shop Pay ‑palvelun käyttöön ja suorittavat tekstiviestitse (SMS) tehtävän vahvistuksen, he voivat käyttää tallennettuja tietojaan kaikissa Shopifyn kassatoiminnoissa, jossa kyseinen ominaisuus on käytössä. Asiakkaiden ei tarvitse tunnistautua uudelleen. Joidenkin asiakkaiden käytettävissä on lisäksi erämaksumahdollisuus kaupoissa, jotka ovat ottaneet erämaksuominaisuuden käyttöön.

Jos asiakas haluaa muuttaa Shop Pay ‑tilitietojaan, hänen on kirjauduttava sisään Shop Pay ‑palveluun käyttäen nykyistä rekisteröityä sähköpostiosoitettaan. Asiakkaat voivat lopettaa Shop Pay ‑palvelun käytön milloin tahansa. Jos asiakkaalla on kysyttävää Shop Pay ‑palvelun käytöstä, hän voi katsoa lisätietoja Shop Pay ‑ohjeesta.

Ota Shop Pay käyttöön

1. klikkaa Shopify Payments -osiossa Hallinnoi.

2. Valitse NOPEUTETUT MAKSUT KASSALLA -kohdasta Shop Pay.

3. Klikkaa Tallenna.

Asiakkaat voivat nyt käyttää Shop Pay -palvelua maksaessaan verkkokauppasi kassalla.

Poista Shop Pay käytöstä

1. klikkaa Shopify Payments -osiossa Hallinnoi.

2. NOPEUTETUT MAKSUT KASSALLA -kohdassa poista Shop Pay -valinta.

3. Klikkaa Tallenna.

Shop Payn asiakastuki

Jos sinulla on kysyttävää Shop Payn käyttämisestä, käy Shop Pay Help Centerissä. Jos tarvitset apua maksuerissä maksamiseen Shop Payn avulla, käy Shop Pay Installments Help Centerissä.