Payment Request -sovelluksen usein kysyttyä

Tarjoamme rajoitetulle määrälle kauppiaita mahdollisuuden testata uutta maksuprosessia A/B-testauksen muodossa. Kun olet asentanut Payment Request -sovelluksen, asiakkaidesi tiedot täytetään automaattisesti aiemmin tallennettujen selaintietojen perusteella. Osana A/B-testausta asiakkaat, jotka voivat suorittaa maksun Payment Request -sovelluksella, näkevät 50 % kerroista uuden kassaprosessin.

Tällä sivulla

Usein kysyttyä

Seuraavassa on muutamia usein kysyttyjä kysymyksiä Payment Request -sovellukseen liittyen.

Miten Payment Request toimii?

Kun asiakas klikkaa kassapainiketta, avautuu valintaikkuna. Se täyttää automaattisesti asiakkaan aiemmin selaimeen tallentamat tiedot, jolloin maksaminen tapahtuu nopeammin

Mitä hyötyä Payment Request -maksutavasta on?

Se korvaa perinteiset kassalomakkeet käyttämällä asiakkaiden turvallisesti selaimeen tallentamia maksu- ja toimitustietoja. Tämä parantaa asiakkaan maksukokemusta helpottamalla ostotapahtuman viimeistelyä, mikä johtaa ostoskorin hylkäämisten vähenemiseen, konversioasteeseen paranemiseen ja myynnin kasvamiseen. Payment Request -sovellus sisältää seuraavat ominaisuudet:

• Sujuva kassalle maksu
  • Yhdenmukainen ja tuttu maksukokemus
  • Nopea kassalle maksu, koska asiakkaan tiedot on tallennettu selaimeen

Mitä rajoituksia Payment Request -maksutapaan liittyy?

Payment Request -sovellukseen liittyy seuraavia rajoituksia:

• Kassan mukautukset eivät ole käytettävissä uudessa maksuprosessissa. Sen sijaan siinä käytetään valinta-ikkunaa.
  • Uusi maksuprosessi ei käsittele ostoskorin mukautuksia, kuten ostoskorin määritteitä tai kommentteja.
  • Uusi maksuprosessi toimii vain Chromessa Android-laitteilla, Chromessa tietokoneella (Mac, Windows, Linux), Chromessa iOS-laitteilla, Microsoft Edgessä ja Samsung Internet -selaimessa. Kaikissa muissa selaimissa käytetään perinteistä maksuprosessia.
  • Lahjakortteja ja alennuksia ei voida käsitellä uudessa maksuprosessissa. Payment Request -sovelluksessa ei tällä hetkellä tueta ylimääräisiä kenttiä, kuten alennuskoodeja tai lahjakortteja.

Missä selaimissa tämä toimii?

Payment Request on saatavilla seuraaville selaimille ja laitteille:

• Chrome Androidille (v53+)
  • Chrome tietokoneella (Mac, Windows, Linux) (v61+)
  • Chrome iOS-laitteilla (v62+), Microsoft Edge (v15+)
  • Samsungin Internet -selain (v15+)

Miten voit osallistua?

Voit valita, milloin näet valikon koontinäytössäsi. Sieltä voit asentaa Payment Request -sovelluksen. Kun olet asentanut sovelluksen, kokeilusi alkaa. Jos haluat lopettaa kokeilun, poista sovellus.

En näe Payment Request -sovellusta. Onko jokin vialla?

Ei, sinut on ehkä sijoitettu kontrolliryhmään, joka ei saa Payment Request -sovellusta käyttöönsä. Jos haluat, että sinut sijoitetaan testiryhmään, jossa voit tarkastella uutta maksuprosessi-ikkunaa, voit tehdä seuraavat toimenpiteet:

1. Liitä ?shopifyDebug=true sen sivun URL-osoitteeseen, jossa on kassapainike. Esimerkiksi https://www.johns-apparel.myshopify.com?shopifyDebug=true.
  2. Päivitä sivu.
  3. Klikkaa kassaa.

Olen asentanut sovelluksen. Mitä teen seuraavaksi?

Kun olet asentanut sovelluksen, tarkista, että kaikki näyttää hyvältä niillä sivuilla, joissa on kassapainike tai esiin tuleva ostoskori.

Emme tällä hetkellä tarjoa tukea JS-/sovellusongelmiin tai alennuslinkkeihin liittyviin ongelmiin.

Miten voin poistaa tämän ominaisuuden käytöstä?

Sovelluksen asennuksen poistaminen poistaa kaupan betakokeilun käytöstä.

Miten voin lähettää palautetta tästä ominaisuudesta?

Jos haluat lähettää palautetta tästä ominaisuudesta, käytä maksupyynnön beta-palautelomaketta.

Tämä on varhainen beta-koe. Otamme mielellämme vastaan kaikenlaista palautetta ja se auttaa tiimiämme kehittämään tuotetta.

Minne asiakkaan tiedot on tallennettu?

Asiakkaan tiedot tallennetaan paikallisesti ja luottamuksellisesti hänen käyttämäänsä selaimeen.

Miten tämä toimii alennusten ja lahjakorttien kanssa?

Lahjakortteja ja alennuksia ei voida käsitellä uutta maksuprosessia käyttämällä. Maksupyyntö ei tällä hetkellä tue ylimääräisiä kenttiä, kuten alennuskoodeja tai lahjakortteja. Asiakkailla on kuitenkin mahdollisuus käyttää Onko sinulla lahjakortti tai alennuskoodi? -linkkiä, ennen kuin hän klikkaa maksupainiketta. Jos asiakas syöttää alennuskoodin tai lahjakortin, hänet siirretään perinteiseen maksuprosessiin.

Voiko maksutapaa mukauttaa?

Maksupyyntötapa on luotu selaimen vakiomuodon pohjalta, eikä sitä voi mukauttaa väreillä tai brändäyksellä.

Tuotetiimi ei tue alennuslinkin mukauttamista ostoskorisivulla.

Voinko nähdä tietoja kokeesta tai sen tuloksista?

Emme jaa tietoja kokeesta tai sen tuloksista kokeen lopuksi. Kokeilu on rajoitetusti vain joidenkin varhaisten käyttäjien saatavilla, emmekä voi tarjota havaintoja yksittäisille kaupoille.

Miten tämä eroaa Shop Pay -palvelusta?

Jos käytät Shopify Paymentsiä, Shop Pay käyttää ja tallentaa asiakkaiden maksutiedot Shopifyn suojattuihin palvelimiin. Payment Request käyttää asiakkaan selaimeen tallentamia tietoja, ja se on käytettävissäsi kaikissa maksuportaaleissa.

Voiko ikkuna näkyä asiakkaan ensisijaisella kielellä?

Uusi kassaaikkuna näkyy asiakkaan selaimen kielellä, lukuun ottamatta virheilmoituksia (jotka näkyvät englanniksi).

Voinko nähdä, mitkä maksutapahtumat on suoritettu uuden maksuprosessin kautta?

Tällä hetkellä et voi nähdä, mitkä tapahtumat suoritetaan uuden, ja mitkä perinteisen, maksuprosessin kautta. Näet yleisen ostoskorin konversioasteen Analytiikka-sivulla.