Ofte stillede spørgsmål om betalingsanmodning

Vi giver et begrænset antal shopejere mulighed for at teste et nyt betalingsflow i form af et A/B-eksperiment. Når du har installeret appen Payment Request, udfyldes dine kunders oplysninger automatisk ud fra oplysningerne, der allerede er gemt i deres browser. Som en del af dette A/B-eksperiment får kunder, vist det nye betalingsflow 50 % af tiden, hvis de kan foretage betalinger ved hjælp af appen Payment Request.

På denne side

Ofte stillede spørgsmål

Her er nogle ofte stillede spørgsmål om appen Payment Request.

Hvordan fungerer Payment Request?

Der vises en modus, når kunden klikker på betalingsknappen. Dette udfylder automatisk din kundes oplysninger med oplysningerne, der allerede er gemt i hans eller hendes browser, og gør det hurtigere at gennemføre betalingen.

Hvilke fordele er der ved flowet i Payment Request.

Det erstatter traditionelle betalingsformularer ved at bruge de betalings- og leveringsoplysninger, der allerede er gemt i din kundes browser på sikker vis. Dette forbedrer kundens betalingsoplevelse, så han eller hun nemmere kan gennemføre sit køb. Det resulterer i færre forladte kurve, bedre konverteringsrater og flere salg. Appen Payment Request har følgende funktioner:

• En problemfri betalingsoplevelse
  • En ensartet og velkendt betalingsoplevelse
  • En hurtigere betalingsproces, fordi dine kunders oplysninger er gemt i browseren

Hvilke begrænsninger er der ved flowet i Payment Request?

Appen Payment Request har følgende begrænsninger:

• Det nye betalingsflow viser ikke tilpasninger af betalingsprocessen. Der anvendes en modus i stedet.
  • Det nye betalingsflow behandler ikke tilpasninger af indkøbskurven, såsom egenskaber for indkøbskurven eller bemærkninger.
  • Det nye betalingsflow virker kun med Chrome til Android, Chrome på computer (Mac, Windows, Linux), Chrome til iOS, Microsoft Edge og Samsung Internet Browser. Alle andre browsere anvender det traditionelle flow.
  • Gavekort og rabatter kan ikke behandles ved hjælp af det nye betalingsflow. På nuværende tidspunkt understøtter appen Payment Request ikke ekstra felter, såsom rabatkoder eller gavekort.

Hvilke browsere virker det på?

Payment Request er tilgængelig på følgende browsere og enheder:

• Chrome til Android (v53+)
  • Chrome på computer (Mac, Windows, Linux) (v61+)
  • Chrome til iOS (v62+), Microsoft Edge (v15+)
  • Samsung Internet Browser (v15+)

Hvordan kan du deltage?

Du kan tilmelde dig, når du ser beskeden i dit kontrolpanel. Derefter kan du installere appen Payment Request. Eksperimentet starter, når du har installeret appen. Slet appen, hvis du vil framelde dig eksperimentet.

Jeg kan ikke se Payment Request. Er der noget galt?

Nej. Det kan være, du er i kontrolgruppen, der ikke får Payment Request. Hvis du vil med i gruppen, der kan se arket med modus for det nye betalingsflow, skal du gøre følgende:

1. Føj ?shopifyDebug=true til webadressen på en side med en betalingsknap. F.eks. https://www.johns-apparel.myshopify.com?shopifyDebug=true.
  2. Opdater siden.
  3. Klik på betaling.

Jeg har installeret appen. Hvad skal jeg gøre nu?

Når du har installeret appen, skal du kontrollere, at alt ser fint ud på en side med en betalingsknap eller en indkøbskurv.

På nuværende tidspunkt yder vi ikke support i forbindelse med problemer med konfliktende JS/app-udgaver eller problemer med rabatlinks.

Hvordan deaktiverer jeg funktionen?

Betaeksperimentet deaktiveres i din butik, hvis du afinstallerer appen.

Hvor kan jeg indsende feedback for funktionen?

Hvis du vil indsende feedback for funktionen, skal du bruge feedbackformularen Payment Request Beta.

Dette er et tidligt betaeksperiment. Al feedback er velkommen og hjælper vores team med at finpudse produktet.

Hvor gemmes kundens oplysninger?

Dine kunders oplysninger gemmes lokalt og fortroligt i deres browser.

Hvordan fungerer det sammen med rabatter og gavekort?

Du kan ikke behandle gavekort og rabatter ved hjælp af det nye betalingsflow. På nuværende tidspunkt understøtter Payment Request ikke ekstra felter, såsom rabatkoder eller gavekort. Dine kunder får dog adgang til linket Har du en rabatkode eller et gavekort?, før de klikker på betalingsknappen. Hvis de indtaster en rabatkode eller et gavekort, kan de fortsætte via det traditionelle betalingsflow.

Kan betalingsmodussen tilpasses?

Betalingsmodussen genereres i et standardformat fra browseren og kan ikke tilpasses med farver eller branding.

Produktteamet understøtter ikke tilpasningen af rabatlinket på siden med indkøbskurven.

Kan jeg se data eller resultater fra eksperimentet?

Vi kan ikke dele data eller resultater ved eksperimentets afslutning. Vi giver et begrænset antal tidlige brugere mulighed for at deltage i dette eksperiment og kan ikke give resultater for enkelte butikker.

Hvordan adskiller dette sig fra Shop Pay?

Hvis du bruger Shopify Payments, bruger og gemmer Shop Pay dine kunders betalingsoplysninger på Shopifys sikre servere. Betalingsprocessen i Payment Request bruger de oplysninger, dine kunder har gemt i deres browser, og disse er tilgængelige for dig ved hjælp af en hvilken som helst lokal betalingsgateway.

Kan modussen vises på kundens foretrukne sprog?

Modussen for det nye betalingsflow vises på kundens browsersprog med undtagelse af fejlmeddelelser (der vises på engelsk).