Vanliga frågor om Betalningsförfrågan

Vi erbjuder ett begränsat antal handlare möjlighet att prova ett nytt kassaflöde i form av ett A/B-experiment. När du har installerat appen för betalningsförfrågan fylls dina kunders information automatiskt i baserat på deras tidigare sparade webbläsarinformation. Som en del av detta A/B-experiment visas det nya kassaflödet 50 % av tiden för kunder som kan göra en betalning med hjälp av appen för betalningsförfrågan.

På den här sidan

Faq

Här är några vanliga frågor om betalningsförfrågan-appen.

Hur fungerar betalningsförfrågan?

En modal visas när din kund klickar på kassaknappen. Den här fyller automatiskt i din kunds information som redan har sparats i deras webbläsare för att erbjuda snabbare utcheckning.

Vilka är fördelarna med flödet för betalningsförfrågan?

Den ersätter vanliga utcheckningsformulär med hjälp av betalnings- och fraktinformationen som lagras säkert i dina kunders webbläsare. Detta förbättrar kundens utcheckningsupplevelse genom att göra det enklare för dem att slutföra sina inköp, vilket innebär lägre övergivandegrad av varukorg, bättre konverteringsfrekvens och mer försäljning. Appen betalningsförfrågan innehåller följande funktioner:

• Sömlös utcheckningsupplevelse
  • Enhetlig och välbekant utcheckningsupplevelse
  • Snabbare utcheckning eftersom din kunds information sparas i webbläsaren

Vilka är begränsningarna för betalningsförfrågansflödet?

Appen för begäran om betalning har följande begränsningar:

• Det nya kassaflödet utsätter inte kassaanpassningar. En modal används istället.
  • Det nya kassaflödet behandlar inte anpassningar till varukorgen, till exempel varukorgsattribut eller anteckningar.
  • Det nya kassaflödet fungerar endast med Chrome för Android, Chrome för Desktop (Mac, Windows, Linux), Chrome för iOS, Microsoft Edge och Samsung Internet Browser. Alla andra webbläsare går igenom det traditionella flödet.
  • Presentkort och rabatter kan inte behandlas med hjälp av det nya utcheckningsflödet. Appen betalningsförfrågan stöder inte extra fält såsom rabattkoder eller presentkort för tillfället.

Vilka webbläsare fungerar detta på?

Betalningsförfrågan finns tillgänglig i följande webbläsare och enheter:

• Chrome för Android (v53+)
  • Chrome på datorn (Mac, Windows, Linux) (V61+)
  • Chrome för iOS (V62+), Microsoft Edge (v15+)
  • Samsung webbläsare (v15+)

Hur kan du delta?

Du kan välja när du ser hemkortet i din kontrollpanel. Därifrån kan du installera appen för betalningsförfrågan. När du har installerat appen startar experimentet. För att välja bort experimentet, radera appen.

Jag ser inte Betalningsförfrågan. Är det fel?

Nej, du kan ha placerats i kontrollgruppen som inte får betalningsförfrågan. För att placeras i experimentgruppen för att visa det nya kassaflödet modala arket:

1. Lägg ?shopifyDebug=true till webbadressen på en sida med en kassaknapp. Till exempel https://www.Johns-Apparel.myshopify.com?shopifyDebug = true.
  2. Uppdatera sidan.
  3. Klicka på kassan.

Jag har installerat appen, vad ska jag göra härnäst?

När du har installerat appen ska du kontrollera om allting ser bra ut på alla sidor med en kassautcheckningsknapp eller en utdragbar varukorg.

För tillfället tillhandahåller vi inte stöd för problem med JS och appar eller rabattlänkproblem.

Hur kan jag stänga av den här funktionen?

Om du avinstallerar appen inaktiveras betaexperimentet för din butik.

Var kan jag skicka feedback om den här funktionen?

Om du vill skicka feedback om den här funktionen använder du återrapporteringsformuläret för Payment Request Beta.

Det här är ett tidigt betautexperiment. All feedback är välkommen och hjälper vårt team att förfina produkten.

Var finns kundens uppgifter lagrade?

Din kunds information lagras lokalt och konfidentiellt i deras webbläsare.

Hur fungerar detta med rabatter och presentkort?

Presentkort och rabatter kan inte behandlas med hjälp av det nya utcheckningsflödet. Betalningsförfrågan stöder inte extra fält såsom rabattkoder eller presentkort för tillfället. Dina kunder har dock åtkomst till en Har du rabatter eller presentkort?-länk innan de klickar på kassaknappen. Om de väljer att ange en rabattkod eller ett presentkort, fortsätter de igenom det traditionella utcheckningsflödet.

Kan betalningsmodalen anpassas?

Betalningsförfrågansmodalen genereras i ett standardformat från webbläsaren och kan inte anpassas med färger eller varumärke.

Produktteamet stöder inte anpassningen av rabattlänken på varukorgssidan.

Kan jag se information eller resultat från experimentet?

Vi kan inte dela information eller resultat i slutet av experimentet. Vi erbjuder detta experiment till ett begränsat antal tidiga användare och vi kan inte erbjuda resultat avseende enskilda butiker.

Hur skiljer sig detta från Shop Pay?

Om du använder Shopify Payments kommer Shop Pay använda sig av och spara dina kunders betalningsinformation på Shopifys säkra servrar. I kassan för betalningsförfrågan används information som din kund har sparat i sin webbläsare och som du kan använda med valfri betalnings-gateway på plats.

Kan modalen visas på kundens föredragna språk?

Det nya utcheckningsflödets modal visas på kundens webbläsarspråk, med undantag för eventuella felmeddelanden (som visas på engelska).

Kan jag se vilka transaktioner som gick igenom det nya utcheckningsflödet?

För närvarande kan du inte se vilka transaktioner som går igenom det nya kassaflödet i motsats till den vanliga kassan. Du kan fortfarande se den övergripande konverteringsgraden för varukorgen på din Analysverktygssida.