Vanlige spørsmål om innbetalingsforespørsler

Vi tilbyr et begrenset antall forhandlere muligheten til å teste en ny kasseflyt i form av et A/B-eksperiment. Når du har installert appen for betalingsforespørsler, blir kundeinformasjonen automatisk fylt ut basert på forhåndslagret nettleserinformasjon. Som en del av dette A/B-eksperimentet, vil kunder som er i stand til å foreta en betaling med betalingsforespørsel-appen bli vist den nye kasse flyten 50 % av tiden.

På denne siden

Vanlige spørsmål

Her er noen ofte stilte spørsmål om innbetalingsforespørselsappen.

Hvordan fungerer betalingsforespørselen?

En modal vises når kunden klikker på kasseknappen. Dette fyller automatisk ut kundens informasjon som allerede er lagret i nettleseren for å tilby en raskere betalingsprosess.

Hva er fordelene med Flow for betalingsforespørsler?

Den erstatter de tradisjonelle betalingsskjemaene ved å bruke betalings- og fraktinformasjonen som er trygt lagret på kundenes nettlesere. Dette forbedrer kundens betalingsopplevelse ved å gjøre det enklere for dem å fullføre kjøpene, noe som betyr mindre antall forlatte handlekurver, bedre konverteringspriser og flere salg. Betalingsforespørselsappen inneholder følgende funksjoner:

• Sømløs betalingsopplevelse
  • En konsekvent og velkjent betalingsprosess
  • Raskere betalingsprosess fordi kundens informasjon lagres i nettleseren

Hva er begrensningene i betalingsforespørselsflyten?

Innbetalingsforespørselsappen har følgende begrensninger:

• Den nye betalingsflyten eksponerer ikke betalingstilpasninger. En modal brukes i stedet.
  • Den nye kasseflyten behandler ikke handlekurvtilpasninger, for eksempel handlekurvegenskaper eller -merknader.
  • Den nye kasseflyten fungerer bare med Chrome for Android, Chrome på datamaskiner (Mac, Windows, Linux), Chrome for iOS, Microsoft Edge og Samsung. Alle andre nettlesere går gjennom den tradisjonelle flyten.
  • Gavekort og rabatter kan ikke behandles med den nye kasseflyten. Appen for betalingsforespørsler støtter for øyeblikket ikke ekstra felt, som for eksempel rabattkoder eller gavekort.

Hvilke nettlesere fungerer dette på?

Betalingsforespørseler er tilgjengelig på følgende nettlesere og enheter:

• Chrome for Android (v53 +)
  • Chrome på datamaskin (Mac, Windows, Linux) (v61 +)
  • Chrome for iOS (v62 +), Microsoft Edge (v15+)
  • Samsung nettleser (v15 +)

Hvordan kan du delta?

Du kan melde deg på når du ser homecard på instrumentbordet ditt. Derfra kan du installere betalingsforespørselsappen. Når du har installert appen, starter eksperimentet. For å velge bort eksperimentet, må du slette appen.

Jeg ser ikke noen betalingsforespørsel. Er det noe galt?

Nei, du kan ha blitt plassert i kontrollgruppen som ikke får betalingsforespørsel. Gjør følgende for å bli plassert i eksperimentgruppen for å vise det nye modale arket for betalingsflyt:

1. Legg ?shopifyDebug=true til i URL-adressen på en side med en kasseknapp. For eksempel https://www.johns-apparel.myshopify.com?shopifyDebug=true.
  2. Oppdater siden.
  3. Klikk Gå til kassen

Jeg har installert appen, hva skal jeg gjøre nå?

Etter du har installert appen, må du sjekke for å se om alt ser bra ut på alle sider med en kasseknapp eller en utglidbar handlekurv.

For øyeblikket gir vi ikke støtte til problemer med JS/appen eller rabattkoblinger.

Hvordan kan jeg slå av denne funksjonen?

Avinstallasjon av appen slår av beta-eksperimentet for butikken din.

Hvor kan jeg sende inn tilbakemelding på denne funksjonen?

Hvis du vil sende tilbakemelding på denne funksjonen, kan du bruke betaskjemaet for innbetalingsforespørsler.

Dette er et tidlig betaeksperiment. All tilbakemelding er velkommen og hjelper teamet vårt med å forbedre produktet.

Hvor er kundens informasjon lagret?

Kundens informasjon lagres lokalt og konfidensielt i nettleseren.

Hvordan fungerer dette med rabatter og gavekort?

Gavekort og rabatter kan ikke behandles med den nye kasseflyten. For øyeblikket støtter ikke betalingsforespørselen ekstra felt, som for eksempel rabattkoder eller gavekort. Men kundene dine har tilgang til en Har du rabatt eller gavekort?-kobling før de klikker på Gå til kassen-knappen. Hvis de velger å legge inn en rabattkode eller et gavekort, fortsetter de gjennom den tradisjonelle betalingsflyten.

Kan betalingsmodalen tilpasses?

Betalingsforespørselen blir generert i et standardformat fra nettleseren, og kan ikke tilpasses med farger eller merkevare.

Produktteamet støtter ikke tilpasningen av rabattkoblingen på handlekurvsiden.

Kan jeg se data eller resultater fra eksperimentet?

Vi kan ikke dele data eller resultater på slutten av eksperimentet. Vi tilbyr dette eksperimentet til et begrenset antall tidlige brukere, og vi kan ikke tilby funn i individuelle butikker.

Hvordan skiller dette seg fra Shop Pay?

Hvis du bruker Shopify Payments, vil Shop Pay bruke og lagre kundenes betalingsinformasjon på Shopifys sikre servere. Kassen for innbetalingsforespørsler bruker informasjon som kunden din har lagret i nettleseren, og som du har tilgang til gjennom en betalingsgateway på nettsiden.

Kan modalen vises på kundenes foretrukne språk?

Den nye kasseflytmodalen vises i kundens nettleserspråk, unntatt for eventuelle feilmeldinger (som vises på engelsk).

Kan jeg se hvilke transaksjoner som gikk gjennom den nye betalingsflyten?

På dette tidspunktet kan du ikke se hvilke transaksjoner som går gjennom den nye betalingsflyten, og ikke den vanlige kassen. Du kan fortsatt de se overordnede konverteringsratene for handlekurven på Analyse-siden.