Ponnahduslomakkeen asetukset

Seuraavat asetukset määrittävät ponnahduslomakkeiden ulkoasun ja toiminnot. Voit määrittää nämä asetukset, kun luot lomakkeen, sekä asetukset, jotka koskevat ponnahduslomakkeita ja tekstiin sidottuja lomakkeita.

Lomakkeen näyttöasetukset

Lomakkeen näyttö -asetus määrittää, miten lomake näkyy kaupassasi.

Ponnahdusikkunalomakkeiden näyttöosion asetukset.
Määrite Kuvaus
Kelluva Näyttää teaserin ja lomakkeen myyntipaikassasi näkyvänä kelluvana osiona ja antaa sinun valita lomakkeen sijainnin kaupassasi.
Peittokuva Näyttää lomakkeen sivun keskellä ja peittokuvan värin muualla myyntipaikassa.

Teaser-asetukset

Teaseri-asetukset määrittävät, milloin lomakkeesi teaseri näkyy. Teaseri-osio on pieni ponnahdusikkuna, joka näkyy kaupassasi. Jos asiakas klikkaa teaseria, lomake avataan.

Ponnahdusikkunaan avautuvien lomakkeiden teaser-osion asetukset.
Määrite Kuvaus
Näytä Määrittää, milloin teaser-osio näkyy asiakkaille.
  • Ensimmäinen (ennen lomaketta): näyttää teaser-osion ennen lomaketta.
  • Ensimmäisenä (ennen lomaketta) ja jos asiakas sulkee lomakkeen: näyttää teaser-osion ennen lomaketta ja näyttää teaserin, jos asiakas sulkee lomakkeen.
  • Jos asiakas sulkee lomakkeen tilaamatta: näyttää teaser-osion, jos asiakas sulkee lomakkeen täyttämättä sitä.
  • Ei koskaan: piilottaa teaser-osion kaikilta asiakkailta. Jos asiakas sulkee lomakkeen täyttämättä sitä, hän ei enää pääse siihen.
Sijainti kaupassasi Määrittää, missä kohdassa kauppaasi teaser näkyy. (Kierretty)-näyttövaihtoehdoissa teaser-osio näkyy sivussa.
Otsikko Teaseri-osiossa näkyvä teksti.

Tyyliasetukset

Muotoilu-asetukset määrittävät lomakkeen ulkoasun. Näyttöön ilmestyy varoitus, jos valitsemasi värit eivät sovi yhteen, niiden kontrasti ei ole tarpeeksi voimakas tai niitä voi olla vaikea lukea.

Lomakesovelluksen Brändin värit -osassa voit etsiä ja valita värejä, jotka olet lisännyt brändin väreiksi.

Ponnahdusikkunaan avautuvien lomakkeiden muotoiluosion asetukset.
Määrite Kuvaus
Värit Muuta lomakkeen taustan, aktiivisen kentän, painikkeiden nimien ja virheilmoitusten väriä brändiisi ja teemaasi sopiviksi.
Lomakekentät Valitse valkoinen tai läpinäkyvä.
Typografia Valitse fontti, jota haluat käyttää otsikossa ja leipätekstissä.

Kuva-asetukset

Kuva-asetukset määrittävät, näkyykö kuva lomakkeessasi, se ja vaikuttaa kuvan sijoitteluun ja ulkoasuun.

Ponnahdusikkunaan avautuvien lomakkeiden kuvaosion asetukset.
Määrite Kuvaus
Kuvavaihtoehto Missä kuva näkyy lomakkeellasi.
Kuva Tämä kenttä tulee näkyviin valittaessa Taustakuva, Kuva vasemmalla tai Kuva oikealla. Lataa kuva laitteestasi napsauttamalla Lisää kuva.
Kuvan peittävyys Tämä kenttä tulee näkyviin valittaessa Taustakuva. Voit valita kuvan peittävyyden liukusäätimellä. Jos arvo on 100, vain lataamasi kuva näkyy. Peittävyyden vähentäminen varjostaa kuvaa Värit-osiossa valitulla taustavärillä.

Toimintoasetukset

Käyttäytyminen-asetukset määrittävät, milloin ja missä lomakkeesi näkyy.

Ponnahdusikkunaan avautuvien lomakkeiden muotoiluosion asetukset.
Määrite Kuvaus
Laitteet Valitse, haluatko lomakkeen näkyvän kaikilla laitteilla, vain pöytäkoneilla vai vain mobiililaitteilla.
Sivut Valitse, haluatko, että lomake näkyy kaikilla sivuilla vai vain tietyillä sivuilla.
Käynnistin Voit valita, näkyykö lomake ensimmäisellä, toisella vai kolmannella sivulla joko välittömästi tai 10 tai 30 sekunnin viiveen kuluttua.

Tässä osiossa voit myös valita Näytä lomake, kun vierailijat yrittävät poistua sivulta (vain tietokoneella) ‑valintaruudun. Jos valitset tämän valintaruudun, lomake tulee näkyviin esimerkiksi silloin, kun kävijä siirtää hiiren kohdistimen osoitepalkkiin.