Tekstiin sidotun lomakkeen asetukset

Seuraavat asetukset määrittävät tekstiin sidotun lomakkeen ulkoasun ja sijainnin. Voit määrittää nämä asetukset, kun luot lomakkeen, samoin asetukset, jotka koskevat sekä ponnahdusikkunalomakkeita että tekstiin sidottuja lomakkeita.

Tällä sivulla

Tyyliasetukset

Tekstiin sidotun lomakkeen Muotoilu-asetusten Typografia-osiossa voit valita pudotusvalikoista fontit, joita haluat käyttää otsikoissa ja tekstiosassa.

Jos haluat muuttaa tekstiin sidotun lomakkeen värejä tai asettelua, käytä teemaeditoria. Jos haluat esimerkiksi muokata tekstiin sidottujen lomakkeiden värejä, siirry teemaeditorissa kohtaan Teeman asetukset > Värit > Lomakekentät, jotta voit muokata lomakkeen tekstin, reunojen ja taustan värejä.

Sijoittelu

Sijoittelu-asetus määrittää, missä lomake näkyy kaupassasi. Voit valita seuraavista lomakkeelle sijoitteluista:

Lomakkeen lisääminen olemassa olevaan malliin

1. Luo lomake seuraamalla ohjeita.
  2. Kopioi lomakkeen lomaketunnus klikkaamalla Sijoittelu-osiossa Kopioi.
  3. Siirry malliin, jossa haluat lomakkeesi näkyvän ja lisää malliin sovelluslohko ohjeita noudattamalla.
  4. Kun olet lisännyt sovelluslohkon teemaeditorissa, liitä kopioimasi lomaketunnus Lomaketunnus-kenttään.
  5. Määritä lomakkeen muut asetukset ja klikkaa sitten Tallenna.

Uuden kohdesivun luominen lomakkeelle

1. Luo lomake suorittamalla vaiheet 1–5.
  2. Luo lomakkeellesi uusi sivu teemassasi klikkaamalla Sijoittelu-osiossa Luo.
  3. Valinnainen: Jos et halua käyttää oletusarvoista sivun nimeä, muokkaa uuden sivun nimeä ja URL-osoitetta.
  4. Klikkaa Tallenna.
  5. Klikkaa Valmis ja tee sitten toinen seuraavista toimenpiteistä:
    • Mukauta sivua teemaeditorissa klikkaamalla Avaa teemaeditori.
    • Määritä lomakkeen muut asetukset ja klikkaa sitten Tallenna.