Inkooporders ontvangen op Shopify POS

Medewerkers kunnen binnenkomende inkooporders van leveranciers op Shopify POS ontvangen met de POS UI-extensie Purchase Orders. Een inkooporder moet eerst in de Stocky-app worden aangemaakt en wordt weergegeven in de Stocky POS UI-extensie op de locatie die de inkooporder ontvangt.

Stap 1: Inkooporders toevoegen aan de smart grid van een POS-apparaat

Zorg ervoor dat je een tegel Inkooporder toevoegt aan elk POS-apparaat dat voorraad ontvangt.

Stappen:

1. Tik in de Shopify POS-app op Tegel toevoegen in de smart grid.
  2. Tik op App > Stocky.
  3. Tik in het veld Inkooporder op Toevoegen.
  4. Tik op Opslaan.

Stap 2: Een inkooporder ontvangen

1. Tik in de Shopify POS-app op Inkooporders op de smart grid.
  2. Tik op het tabblad Onderweg op de inkooporder die je wil ontvangen.
  3. Tik op het artikel in de zending dat je wil ontvangen.
  4. Ontvang de artikelen op een van de volgende manieren:

• Tik op Alles ontvangen als je alle artikelen als 'ontvangen' wil markeren en de bestelling wil voltooien.
    • Voer het volgende uit voor elk artikel als je de bestelling handmatig wil ontvangen:
      1. Scan het product met je barcodescanner of werk handmatig het aantal ontvangen producten bij. Als er producten in de bestelling zijn die je wil afwijzen, gebruik je de optie Afwijzen om de ontvangen voorraad te wijzigen.
      2. Tik op Bijwerken om de controle van het product dat je ontvangt te voltooien.
  5. Nadat je elk product in de overdracht hebt nagekeken, tik je op X artikel(en) ontvangen.

De statussen van de artikelen in de zending worden bijgewerkt volgens de keuzes die je hebt gemaakt bij het ontvangen van de inkooporder. Als je de status van een artikel wil bijwerken, kun je op Actie > Resterende artikelen ontvangen klikken, of op Barcode scannen en de bovenstaande stappen volgen.