Ostotilausten vastaanottaminen Shopify POS:llä

Henkilöstö voi vastaanottaa saapuvia ostotilauksia toimittajilta Shopify POS:llä Purchase Orders POS -käyttöliittymälaajennuksen avulla. Ostotilaus on luotava ensin Stocky-sovelluksessa, ja se näkyy Stocky POS -käyttöliittymälaajennuksessa ostotilauksen vastaanottavassa sijainnissa.

Vaihe 1: lisää ostotilaukset POS-laitteen älykkääseen ruudukkoon

Muista lisätä ostotilaustiili jokaiseen POS-laitteeseen, joka vastaanottaa varastoa.

Vaiheet:

1. Napauta Shopify POS -sovelluksessa Lisää tiili älykkäässä ruudukossa.
  2. Napauta Sovellus > Stocky.
  3. Napauta Ostotilaus-kentässä Lisää.
  4. Napauta Tallenna.

Vaihe 2: vastaanota ostotilaus

1. Napauta Shopify POS -sovelluksessa Ostotilaukset älykkäässä ruudukossa.
  2. Napauta Matkalla-välilehdellä ostotilausta, jonka haluat vastaanottaa.
  3. Napauta lähetyksessä tuotetta, jonka haluat vastaanottaa.
  4. Vastaanota tuotteet jollakin seuraavista tavoista:

• Voit vastaanottaa kaikki tuotteet ja viimeistellä tilauksen napauttamalla Vastaanota kaikki.
    • Voit vastaanottaa tilauksen manuaalisesti tekemällä seuraavat toimet jokaiselle tuotteelle:
      1. Skannaa tuote viivakoodinlukijalla tai päivitä vastaanotettujen tuotteiden määrä manuaalisesti. Jos tilauksessa on tuotteita, jotka haluat hylätä, voit muuttaa vastaanottamaasi varastoa Hylkää-vaihtoehdolla.
      2. Lopeta vastaanottamasi tuotteen tarkastelu napauttamalla Päivitä.
  5. Kun olet tarkistanut siirron jokaisen tuotteen, napauta Vastaanota (X) tuote(tta).

Tilaukseen kuuluvien tuotteiden tilat päivitetään vastaamaan ostotilauksen vastaanoton aikana tekemiäsi valintoja. Voit päivittää tuotteen tilan klikkaamalla Toiminto > Vastaanota jäljellä olevat tuotteet tai klikkaamalla Viivakoodiskannaus ja toimimalla edellä annettujen ohjeiden mukaan.