Sådan modtager du købsordrer i Shopify POS

Medarbejderne kan modtage de indgående købsordrer fra leverandører i Shopify POS ved hjælp af Purchase Order POS UI-udvidelsen. Der skal først oprettes en købsordre i Stocky-appen, og den vises i Stocky POS UI-udvidelsen på den lokation, der modtager købsordren.

Trin 1: Føj købsordrer til en POS-enheds dock

Sørg for at føje feltet Købsordre til hver POS-enhed, der modtager lagerbeholdning.

Trin:

1. Tryk på Tilføj felt i docken i Shopify POS-appen.
  2. Tryk på App > Stocky.
  3. I feltet Købsordre trykker du på Tilføj.
  4. Tryk på Gem.

Trin 2: Modtag en købsordre

1. Tryk på Købsordrer i docken i Shopify POS-appen.
  2. Tryk på den købsordre, du vil modtage, på fanen Undervejs.
  3. Tryk på varen i den forsendelse, du vil modtage.
  4. Modtag varerne på en af følgende måder:

• Tryk på Modtag alle, hvis du vil markere alle varer som modtaget og fuldføre ordren.
    • Hvis du vil modtage ordren manuelt, skal du gøre følgende for hver vare:
      1. Brug din stregkodescanner til at scanne produktet, eller opdater manuelt det antal produkter, du har modtaget. Hvis der er produkter i ordren, som du vil afvise, skal du bruge indstillingen Afvis til at ændre den lagerbeholdning, du modtager.
      2. Tryk på Opdater for at afslutte gennemgangen af det produkt, du modtager.
  5. Når du har gennemgået hvert produkt i overførslen, skal du trykke på Modtag (X) vare(r).

Statusserne for varerne i ordren opdateres for at afspejle de valg, som du har foretaget ved modtagelse af købsordren. Hvis du vil opdatere en vares status, kan du klikke på Handlinger > Modtag resterende varer eller Scanning af stregkode og følge ovenstående trin.