Shopify Fulfillment Networkin jakelupyyntöjen peruuttaminen

Shopify Fulfillment Networkille (SFN) lähetetyt jakelupyynnöt voidaan peruuttaa, ennen kuin SFN-verkoston henkilöstö on aloittanut tilauksen noutamisen, esimerkiksi silloin, kun tilauksen tila on Pending. Kun jakelun tila on In progress, voit yrittää peruuttaa jakelupyynnön, mutta tilaus saatetaan jaella siitä huolimatta, jos tuotteiden nouto on aloitettu.

Jos haluat, että tilaus jaellaan sen jälkeen, kun olet peruuttanut jakelupyynnön, voit pyytää uutta jakelua manuaalisesti.

SFN-jakelupyynnön peruuttaminen

Voit pyytää SFN-verkostoa peruuttamaan tilassa In progress olevan jakelupyynnön Shopify Adminissa.

Tee näin:

1. Valitse Shopify Adminissa Tilaukset.
  2. Klikkaa tilausta, jonka jakelun haluat peruuttaa.
  3. Klikkaa Käynnissä oleva jakelu -osiossa valikkoa ... ja sitten Pyydä peruutusta.
  4. Valinnainen: Lisää SFN:-verkoston henkilöstölle huomautus siitä, miksi pyydät peruutusta.
  5. Klikkaa Pyydä peruutusta.

Jos SFN-verkoston henkilöstö on jo jakelemassa tilausta, peruutus epäonnistuu. Muussa tapauksessa peruutuspyyntö onnistuu, ja tilauksen tilaksi muuttuu Ei jaeltu.

Aiemmin perutun jakelun jatkamisen pyytäminen SFN:ltä manuaalisesti

Jos haluat jaella tilauksen sen jälkeen, kun olet peruuttanut jakelupyynnön, pyydä uutta jakelua manuaalisesti.

Tee näin:

1. Valitse Shopify Adminissa Tilaukset.
  2. Klikkaa tilausta, jonka jakelua haluat pyytää.
  3. Klikkaa Pyydä jakelua.

Jakelupyynnön tilaksi muuttuu In progress.