Aktivere Amazon Pay

Amazon Pay er en rask, enkel og pålitelig måte som kundene kan bruke til å gjøre kjøp på nettbutikken ved å bruke betaling og leveringsinformasjon som er lagret på Amazon-kontoene deres. Du innehar full kontroll over kundeforholdet, og dataene på produktnivå blir ikke innhentet eller delt med Amazon. Finn ut mer om sikre betalinger fra Amazon Pay.

Støttede land

For å kunne bruke Amazon Pay, må Shopify-forretningen din være basert i et av følgende land:

• USA
  • Storbritannia
  • Danmark
  • Frankrike
  • Tyskland
  • Ungarn
  • Italia
  • Japan
  • Luxembourg
  • Nederland
  • Portugal
  • Spania
  • Sverige

Aktiver Amazon Pay

1. I Amazon Pay-seksjonen klikker du på Aktiver Amazon Pay.

2. Følg instruksjonene på Amazon Pay-nettstedet for å opprette kontoen.

3. Hvis Shopify-butikken din bruker et egendefinert primært domene, legger du til URL-adressen til startsiden i nettbutikken i integrasjonsinnstillingene for Amazon Pay:

1. I Amazon Seller Central går du til Integrasjon > Integrasjonssentral.
    2. I Administrer klient-ID/butikk-ID(er)-seksjonen klikker du Vis klient-ID/butikk-ID(er).
    3. Fra rullegardinmenyen App- eller butikknavn velger du Shopify-butikken og klikker på Rediger.
    4. Legg til den fullstendige URL-adressen til startsiden, som for eksempel https://johns-apparel.com, under Tillatte JavaScript-opprinnelser.
    5. Klikk Lagre endringer.

Etter at du har godtatt å gi Shopify-butikken din tilgang til Amazon Payments-forhandlerkontoen din, vil Amazon Pay vises som en aktiv betalingsleverandør på Betalinger-siden i Shopify-administrator.

Kundeopplevelse

Etter at du har akivert Amazon Pay kan kvalifiserte kunder velge Amazon Pay i kassen. Betalingsprosessen bygges inn på kassesiden som standard, slik at kundene kan fullføre bestillingene uten å måtte forlate nettbutikken.

Kunder som bruker Amazon Pay får tilgang til leveringsadressen og betalingsinformasjonen som er lagret på Amazon-kontoen for å fullføre kjøpet sitt med en hurtigkasse. Fakturaaddressen forblir privat, og deles ikke med Shopify. Finn ut mer om hurtigkasser.