Amazon Pay

Amazon Pay er en rask, enkel og pålitelig måte som kundene kan bruke til å gjøre kjøp på nettbutikken ved å bruke betaling og leveringsinformasjon som er lagret på Amazon-kontoene deres. Du innehar full kontroll over kundeforholdet, og dataene på produktnivå blir ikke innhentet eller delt med Amazon. Finn ut mer på payments.amazon.com/merchant.

Støttede land

For å kunne bruke Amazon Pay, må Shopify-forretningen din være basert i et av følgende land:

• USA
  • Storbritannia
  • Danmark
  • Frankrike
  • Tyskland
  • Ungarn
  • Italia
  • Japan
  • Luxembourg
  • Nederland
  • Portugal
  • Spania
  • Sverige

Aktiver Amazon Pay

1. I Amazon Pay-seksjonen klikker du på Aktiver:

2. Følg instruksjonene på Amazon Pay-nettstedet.

3. Hvis du har angitt et tilpasset primærdomene for Shopify-butikken, må du legge til den tilknyttede tilpassede nettadressen til Amazon Pay-webinnstillingene. Du kan finne Amazon Pay-webinnstillingene i Logg på med Amazon-seksjonen av Amazon Seller Central. Legg til hele nettadressen, for eksempel https://johns-apparel.com til Tillatte JavaScript Origins.

Etter du har godtatt å gi Shopify-butikken tilgang til Amazon Merchant-kontoen, vil Amazon Pay vises som en aktiv betalingsleverandør i Betalinger-siden i Shopify-administrator.

Kundeopplevelse

Etter du har aktivert Amazon Pay, kan kvalifiserte kunder bruke Amazon Pay i kassen. Betalingsprosessen bygges inn på kassesiden som standard, slik at kundene kan fullføre bestillingene uten å måtte forlate nettbutikken.

Kunder som bruker Amazon Pay får tilgang til leveringsadressen og betalingsinformasjonen som er lagret på Amazon-kontoen for å fullføre kjøpet deres med en hurtigkasse. Fakturaaddressen forblir privat, og deles ikke med Shopify. Finn ut mer om hurtigkasser.