Kvalifisering

Shop Pay Avdrag er bare tilgjengelig for forhandlere som er basert i USA, som selger i USD og som har både Shopify Payments og Shop Pay aktivert. Du kan åpne Shop Pay Avdrag i Shopify Payments-innstillingene på siden Betalinger i butikken.

Kundene må også oppfylle bestemte kvalifikasjonskrav, inkludert en fakturaadresse i USA, og de må være registrert for Shop Pay. Det totale bestillingsbeløpet må være mellom 50 USD og 20 000 USD for at kunden skal kvalifisere for Shop Pay Avdrag.

Shop Pay Avdrag drives av Affirm. Når du har aktivert Shop Pay Avdrag, vil Affirm jevnlig gå gjennom nettbutikken din for å sikre at den samsvarer med deres retningslinjer for ikke-godkjente butikker. Hvis du bryter med retningslinjene, vil det vises en melding i administrator som informerer om at Shop Pay Avdrag-kontoen din er suspendert.

Følgende er eksempler på noen av årsakene til at Shop Pay Avdrag-kontoen din kan bli suspendert:

• Det kreves et passord for å få tilgang til nettbutikken.
  • Den primære valutaen i nettbutikken er ikke USD.
  • Det primære språket i nettbutikken er ikke engelsk.
  • Butikken din har ikke et nettsted.
  • Bedriften din er primært en bedriftssalgstjeneste (B2B).
  • Bedriften din inkluderer gambling, finansielle tjenester eller en annen kategori som ikke støttes av Affirm.
  • Du selger regulerte produkter som tobakk eller brukerutstyr for narkotika.
  • Du selger forbudte produkter, som valuta eller våpen.

Hvis Shop Pay Avdrag-kontoen din er suspendert, kan du kontakte Shopify-brukerstøtte for mer informasjon, eller for å anke på statusen.