Kundeopplevelse

Etter at kontoen din er bekreftet av Facebook, vil du se en Shop-seksjon på Facebook-siden. Det er her man vil kunne se produktene og samlingene når de er tilgjengelige for Facebook Shop. Du kan administrere produkter, bestillinger og kunder i Shopify-administrator.

Facebook legger til en Shop nå-knapp på hovedsiden i Facebook som kobler til Shop-seksjonen på Facebook-siden din. Du kan utføre endringer på knappen i Facebook, deriblant ved å koble den til en Shopify nettbutikk.

Kundehenvendelser

Kundene kan sende deg meldinger gjennom Facebook-siden din ved å bruke Messenger, og du kan svare på vegne av virksomheten din. Hvis du legger til Messenger-kanalen, kan kundene kjøpe produktene dine direkte i chatten ved å bruke et automatisert system.

Kundene kan også kontakte deg via e-post ved å bruke kontakt selger-knappen i kvitteringen og i kjøpsloggen i Facebook. Denne knappen videresender kundehenvendelsene til kundestøtte-e-posten du har registrert hos Shopify.

Kundeinformasjon

Facebook krever at du håndterer kundeinformasjonen som du samler inn gjennom Facebook Shop i henhold til forhandleravtalen.

Utsjekking

Når kunden velger et produkt fra Facebook-siden, sendes de videre til Shopify-kassen for å angi betalingsinformasjon. Kundene på Facebook kan bare kjøpe ett produkt om gangen, fordi de blir automatisk omdirigert fra Facebook til kassen på Shopify. De mottar automatisk e-postbekreftelse om bestillingene fra butikken din, og bestillingene vil være synlige på Bestillingssiden i Shopify.