Temaer for nettbutikken din

Et tema er en mal som fastslår hvordan nettbutikken din ser ut. Forskjellige temaer har forskjellig stil og oppsett og gir kundene dine en annen opplevelse. Hvis du for eksempel selger spaprodukter, vil du antageligvis ha en avslappet og luksuriøs følelse i nettbutikken din. Hvis du derimot selger elektronikk, vil du kanskje at nettbutikken din skal se energisk og stilig ut.

Du kan tilpasse temainnstillingene dine fra Shopify-administratoren ved å bruke redigeringsprogrammet for temaer. Hvis temaet ditt ikke har en innstilling for en endring du vil gjøre, kan du redigere temakoden din.

Når du endrer temaet ditt eller bytter til et nytt tema, påvirker det ikke andre deler av kontoen din. Du kan eksperimentere med forskjellige temastiler og -innstillinger uten å bekymre deg over resten av innholdet i administratoren din.