Uw Shopify POS-bonnen aanpassen

Als u Shopify POS voor iPad met het Shopify-abonnement of hoger gebruikt, kunt u de basissjabloon voor uw afgedrukte bonnen aanpassen vanuit de Shopify POS-app-instellingen. Je kunt de transactie-informatie op afgedrukte bonnen niet bewerken.

Als u medewerkers met POS-pincodes hebt, kunt u hun toegang tot de instellingen voor de ontvangstbewijzen verwijderen door de optie Beperkte machtigingen in te schakelen vanuit uw scherm Medewerkersinstellingen.

Uw winkellogo toevoegen aan uw kassabon

U kunt elke afbeelding (meestal uw logo) uploaden die u op uw ontvangstbewijzen wilt weergeven. Het logo dat u uploadt, vervangt uw winkelnaam op de kassabon.

Als je Shopify POS op meerdere iPads gebruikt, moet je het logo op elke iPad uploaden.

Zorg ervoor dat de afbeelding die je gebruikt, voldoet aan deze basisvereisten:

• JPG- of PNG-indeling
  • zwart/wit (u kunt kleur gebruiken, maar de afdrukkwaliteit is mogelijk lager)
  • 400 pixels breed en 200 pixels hoog.

Stappen:

1. Tik in Shopify POS op Winkel en vervolgens op Instellingen.

2. Tik op Ontvangstbewijzen aanpassen.

3. Tik op het scherm Kassabon aanpassen op Tik om te uploaden:

Knop Tik om te uploaden, Shopify POS voor iPad

4. Selecteer de afbeelding die u wilt uploaden.

De kop- en voettekst van je ontvangstbewijzen bewerken

Je kunt in de kop- of voettekst van uw ontvangstbewijzen een bericht aan klanten toevoegen.

Stappen:

1. Tik in Shopify POS op Winkel en vervolgens op Instellingen.

2. Tik op Ontvangstbewijzen aanpassen.

3. Tik op het scherm Kassabon aanpassen op Koptekst of Voettekst.

Knoppen kop- en voettekst, Shopify POS voor iPad

4. Voer uw aangepaste tekst in en tik op Gereed.

Bestelnotities toevoegen aan uw ontvangstbewijzen

Bestelnotities zijn standaard alleen voor intern gebruik. Als u bestelnotities met klanten wilt delen, kunt u bestelnotities opnemen op uw afgedrukte ontvangstbewijzen.

Stappen:

1. Tik in Shopify POS op Winkel en vervolgens op Instellingen.

2. Tik op Ontvangstbewijzen aanpassen.

3. Schakel in het scherm Kassabon aanpassen de optie Bestelnotitie weergeven in.

Klantinformatie toevoegen aan je ontvangstbewijzen

Je kunt de klantinformatie opnemen op hun kassabon.

Stappen:

1. Tik in Shopify POS op Winkel en vervolgens op Instellingen.

2. Tik op Ontvangstbewijzen aanpassen.

3. Schakel in het scherm Kassabon aanpassen de optie Bestelnotitie weergeven in.

Uw winkellocatie afdrukken op uw ontvangstbewijzen

Je kunt de toegewezen locatie van de iPad afdrukken op je ontvangstbewijzen.

Stappen:

1. Tik in Shopify POS op Winkel en vervolgens op Instellingen.

2. Tik op Ontvangstbewijzen aanpassen.

3. Schakel in het scherm Kassabon aanpassen de optie Winkellocatie weergeven in.

Bestelstreepjescodes toevoegen aan uw ontvangstbewijzen

Je kunt een kassabonstreepjescode scannen met een streepjescodescanner (alleen 2D-versie) of de camera van je iPad om de overeenkomende bestelling in Shopify POS te openen.

Stappen:

1. Tik in Shopify POS op Winkel en vervolgens op Instellingen.

2. Tik op Ontvangstbewijzen aanpassen.

3. Schakel in het scherm Kassabon aanpassen de optie Streepjescode weergeven in.