Ontvangstbewijzen aanpassen

Je kunt de template voor je afgedrukte ontvangstbewijzen aanpassen. Je kunt de transactie-informatie op afgedrukte bonnen niet bewerken.

Als je medewerkers met POS-pincodes hebt, kun je hun toegang tot de instellingen voor de ontvangstbewijzen verwijderen door de optie Beperkte machtigingen in te schakelen vanuit je scherm Medewerkers-instellingen.

Aangepaste kop- en voettekst toevoegen aan je bonnen

In de kop- en voettekst van je bonnen kun je informatie over de winkel, zoals je retourbeleid of winkeluren opnemen.

Stappen:

1. Tik in de Shopify POS-app op en daarna op Instellingen.

2. Tik op Instellingen afgedrukte bonnen.

3. Tik in het scherm met Boninstellingen op Koptekst toevoegen of Voettekst toevoegen.

4. Voer je aangepaste tekst in en tik op Opslaan.

Voeg gegevens over je bonnen toe

Je kunt je bonnen aanpassen door de gewenste gegevens op te geven.

Je kunt bijvoorbeeld een streepjescode van een bon opnemen die bij het scannen met een streepjescodescanner (alleen 2D-versie) of de camera van je iPad, de overeenkomende bestelling opent in Shopify POS.

Stappen:

1. Tik in de Shopify POS-app op en daarna op Instellingen.

2. Tik in het gedeelte Bestellingen op Instellingen afgedrukte bonnen.

3. Schakel in het scherm Boninstellingen de artikelen in die je op je bonnen wilt opnemen:

- Toon streepjescode - Ordernotitie weergeven - Toon klantinformatie - Toon personeelsinformatie - Toon locatieadres - Toon locatie telefoonnummer