Retouren naar Shopify Fulfillment Network annuleren

Retouren naar het Shopify Fulfillment Network (SFN) kun je annuleren vanuit je Shopify-beheercentrum. Het annuleren van een retour kan om een van de volgende redenen nodig zijn:

• De klant wil de retour annuleren
  • SFN kan geen retourlabel voor de retour genereren

Of SFN al dan niet een retourlabel heeft gegenereerd, bepaalt welke procedure je moet volgen om de retour te annuleren.

Via de SFN-app heb je toegang tot je geannuleerde retouren.

Een retour naar SFN annuleren nadat er een retourlabel is gegenereerd

Als een klant een retour wil annuleren nadat er een retourlabel is gegenereerd, kun je de retour annuleren vanuit je Shopify-beheercentrum.

Stappen:

Een retour naar SFN annuleren wanneer er geen retourlabel is gegenereerd

Als SFN je retour niet kan verwerken, wordt er geen retourlabel gegenereerd. In dit geval wordt er een fout weergegeven in het Shopify-beheercentrum en de SFN-app. Je kunt de fout oplossen door de bestaande retour te annuleren voordat je een nieuwe retour naar SFN aanmaakt. Hier vind je meer informatie over het oplossen van retourfouten.

Als je een e-mailbericht over de retourfout ontvangt, kun je in het e-mailbericht op Retour weergeven klikken om rechtstreeks naar de pagina met bestelgegevens in je Shopify-beheercentrum te gaan.