Optimering av kassakonvertering för Tyskland

Kunder runt om i världen tycker om att checka ut med hjälp av deras valda lokala betalningsmetod. Att tillhandahålla olika betalningsmetoder kan leda till ökad försäljning.

Klarna erbjuder betalningsalternativ för användare av Shopify Payments i Tyskland och vissa andra länder. Med Klarna Now och Klarna Pay Later kan dina kunder välja att betala sina ordrar med en gång, eller senare med faktura.

Obs! Betalningsalternativ för Klarna visas endast för kunder som går igenom kassaprocessen med hjälp av sin e-postadress. Om din kund går igenom kassaprocessen med sitt telefonnummer ser de inte ett betalningsalternativ för Klarna.

Klarna Pay Now

Obs: Klarna Pay Now är endast tillgängligt för kunder i Österrike, Danmark, Finland, Tyskland, Nederländerna, Norge, Sverige och Storbritannien.

Klarna Pay Now är en betalningsmetod via Shopify Payments. Klarna Pay Now låter kunderna betala för sina ordrar med hjälp av sina internetbankuppgifter. Klarna Pay Now ansluts till kundens bankkonto och pengarna dras omedelbart från deras bankkonto. Om det är första gången de använder Klarna kommer de uppmanas att ange betalningsuppgifter för att omedelbart autentiseras av Klarna. Du får pengarna på nästa utbetalning för Shopify Payments.

Klarna Pay Later

Observera: Klarna Pay Later är endast tillgängligt för kunder i Österrike, Danmark, Finland, Tyskland, Nederländerna, Norge, Sverige och Storbritannien.

Klarna Pay Later är en faktureringsbetalningsmetod via Shopify Payments. När en kund väljer Klarna Pay Later som betalningsmetod samtycker kunden till att betala för sina köp vid ett senare tillfälle, vanligtvis via en återbetalningsplan med två veckor. Klarna betalar omedelbart ordern och fonderna ingår i din nästa utbetalning på Shopify Payments.

Din kunds upplevelse med Klarna Pay Later kan variera beroende på deras plats. Dina kunder har 14 dagar från leveranstiden på sig att granska och betala för varorna. Om du har fördröjda leveranstider ska du framhäva det i din leverans- eller butikspolicy för att informera dina kunder.

EPS (elektronisk betalningsstandard)

Obs! EPS är endast tillgängligt för kunder i Österrike som betalar i euro.

EPS (elektronisk betalningsstandard) är en betalningsmetod för internetbank via Shopify Payments. Med EPS kan kunderna betala sina beställningar med hjälp av sin internetbank. När kunden väljer EPS i kassan visas en lista över de deltagande österrikiska bankerna. Om det här är första gången kunden använder EPS väljer kunden sin bank och skriver in sina inloggningsuppgifter. Det förfallna beloppet skickas från deras internetbank till dig vid din nästa utbetalning på Shopify Payments.