Optimering af betalingskonvertering for Tyskland

Kunder overalt i verden er glade for at betale med deres foretrukne lokale betalingsmetode. Et udvalg af forskellige betalingsmetoder kan give større salg.

Klarna tilbyder betalingsmuligheder for Shopify Payment-brugere i Tyskland og nogle andre lande. Med Klarna Betal nu og Klarna Betal senere kan dine kunder vælge at betale for deres ordrer med det samme, eller de kan betale via en faktura på en senere dato.

Bemærk: Betalingsmulighederne for Klarna vises kun for de kunder, der betaler ved at angive deres mailadresse. Hvis kunden betaler ved at angive sit telefonnummer, vises betalingsmulighederne for Klarna ikke.

Klarna Betal nu

Bemærk: Klarna Betal nu er kun tilgængelig for kunder i Danmark, Finland, Holland, Storbritannien, Sverige, Tyskland og Østrig.

Klarna Betal nu er en betalingsmetode, som kan bruges via Shopify Payments. Klarna Betal nu giver kunder mulighed for at betale deres ordrer via deres netbankoplysninger. Klarna Betal nu opretter forbindelse til kundens bankkonto, så pengene kan trækkes med det samme. Hvis det er første gang, kunden bruger Klarna, bliver kunden bedt om at angive legitimationsoplysninger for betaling, så de straks kan godkendes af Klarna. Du modtager pengene ved din næste udbetaling fra Shopify Payments.

Klarna Betal senere

Bemærk! Klarna Betal senere er kun tilgængelig for kunder i Danmark, Finland, Holland, Storbritannien, Sverige, Tyskland og Østrig.

Klarna Betal senere er en betalingsmetode efter fakturering, der kan bruges via Shopify Payments. Når en kunde vælger Klarna Betal senere som betalingsmetode, accepterer kunden af betale for sit køb på et senere tidspunkt, som regel efter to uger. Klarna betaler imidlertid straks for ordren, og pengene er inkluderet i din næste udbetaling fra Shopify Payments.

Dine kunders oplevelse med Klarna Betal senere kan variere afhængigt af, hvor de befinder sig. Kunderne har 14 dage fra leveringstidspunktet til at gennemgå og betale for varerne. Hvis du har forsinkede leveringstider, skal du fremhæve dette i din leveringspolitik eller politikken for din butik, så kunderne ved det.

EPS (Electronic Payment Standard)

Bemærk: EPS er kun tilgængelig for kunder i Østrig, der betaler med euro.

EPS (Electronic Payment Standard) er en betalingsmetode via netbank, der kan bruges i Shopify Payments. EPS giver kunderne mulighed for at betale for deres ordrer via netbank. Når kunden vælger EPS i forbindelse med betalingen, vises en liste med deltagende østrigske banker. Hvis det er første gangs, kunden bruger EPS, skal kunden vælge sin bank og angive sine loginoplysninger. Det skyldige beløb sendes fra kundens netbank til dig ved din næste udbetaling fra Shopify Payments.