Løsninger på generelle problemer med CVS-filer med kunder

Hvis du har spørgsmål til, hvordan du uploader en CSV-fil med kunder, kan du prøve at se, om der findes en løsning nedenfor. Se vores liste over almindelige problemer med en CSV-filer med produkter, eller kontakt Shopify Support, hvis du ikke kan finde et svar på dit spørgsmål.

Kan jeg importere kundekonti fra min tidligere webshop til min nye Shopify-butik?

Kundekonti knyttet til din tidligere webshop blev konfigureret med en beskyttelse af personlige oplysninger, der er unik for Shopify, og du kan derfor ikke importere dine kunders adgangskoder. CSV-filer genererer en pladsholder til kontoen under dine kunders e-mailadresser. Dine kunder skal oprette nye adgangskoder til Shopify.

Hvis du importerer en kundeliste til din Shopify-butik uden at invitere dine kunder til at oprette nye adgangskoder, kan kunderne på listen ikke oprette konti ved hjælp af de e-mailadresser, du har importeret. Shopify tilbyder ingen officielt understøttede værktøjer til at sende masseinvitationer til dine kunder, så de kan oprette nye adgangskoder til din Shopify-butik, men du kan finde løsninger fra tredjeparter i Shopify App Store.

Kan jeg importere ordrer og transaktioner fra min tidligere webshop til min Shopify-butik?

Nej, der er ikke mulighed for at importere kundedata vedrørende ordrer og transaktioner til Shopify fra andre platforme til e-handel. Shopify sporer kun, hvad kunderne bestiller, og hvor mange penge de bruger, i din Shopify-butik.

Hvorfor modtager jeg fejlkoden "land eller område er ugyldigt"?

Lande, stater og områder repræsenteres af specifikke koder. Der vises en fejl, hvis en adresse ikke indeholder de korrekte koder.

Du kan finde landekoder her, statskoder her og områdekoder her.