Fejlfinding af CSV-filer med kunder

CSV-filer kan bruges til at tilføje og redigere din kundeliste og dine kundeoplysninger. Du skal formatere denne CSV-fil korrekt for at kunne uploade den. Du kan downloade og se skabelonen til CSV-filer med kunder eller få mere at vide om det korrekte format under Formatér dine CSV-filer med kunder.

Det kan tage adskillige timer at uploade din CSV-fil. Du modtager en mail, når din CSV-fil er blevet uploadet, eller hvis uploadet mislykkes. Hvis du ikke kan se en mail om upload af din CSV-fil flere timer efter påbegyndelsen af importen, skal du kontrollere mapperne med spam eller uønsket mail. Hvis det ser ud til, at CSV-filen ikke længere behandles, men den ikke er blevet importeret, skal du kontakte Shopify Support.

Følgende oplysninger kan hjælpe dig med at løse de problemer, der kan opstå, når du uploader en CSV-fil.

CSV-filen er større end 15 MB

Hvis CSV-filen er for stor til at uploade, skal du gemme CSV-filen som flere filer, der alle er mindre end 15 MB, og derefter uploade dem enkeltvis.

Du kan kun uploade én CSV-fil ad gangen

Hvis du allerede er i gang med et upload, skal du vente, indtil dette upload er fuldført, før du uploader en ny CSV-fil.

Manglende overskrift eller manglende overskrifter

Hvis der mangler en obligatorisk overskrift i din CSV-fil, vil du modtage en fejlmeddelelse, der indeholder navnet på din kolonneoverskrift. Du kan se alle de kolonneoverskrifter, der må bruges, i skabelonen til CSV-filer med kunder.

Nogle overskrifter blev ikke accepteret

Kolonneoverskrifter skal matche listen over accepterede ord. Hvis CSV-filen indeholder en kolonneoverskrift, der ikke matcher listen over obligatoriske kolonneoverskrifter, skal du kontrollere, at der ikke er nogen ekstra bogstaver, mellemrum eller kolonner. Du kan også starte forfra med vores skabelon til CSV-filer med kunder.

Ugyldig tegnsætning: Ugyldigt citat i linje 6

Hvis din CSV-fil indeholder et tegn, der ikke må bruges, skal du sørge for, at filen er UTF-8-kodet.

Hvis din CSV-fil indeholder krøllede anførselstegn (også kaldet "smart quotation marks"), “ “, skal du erstatte dem med lige anførselstegn, " ". Hvis din CSV-fil indeholder ekstra anførselstegn, skal du også fjerne disse.

Din CSV-fil har et forkert format

Hvis CSV-filen bruger et forkert format, skal du åbne filen i Google Sheets eller et andet regnearksprogram og bekræfte, at det er en .CSV-fil. Gem CSV-filen i et UTF-8-format ved hjælp af LF-linjeskift. Hvis du ikke har kendskab til kodning, kan gennemgå dokumentationen til dit regnearks- eller tekstredigeringsprogram.

Din CSV-fil blev ikke uploadet

Hvis der er en fejl i dit upload, før importen påbegyndes, skal du uploade CSV-filen igen.

Land, område, delstat eller provins er ikke gyldig

Du skal inkludere lande, områder, delstater og provinser ved hjælp af specifikke koder, også kendt som ISO 3166-1.

Du kan finde en liste over de aktuelle koder under ISO_3166-1: Current_codes. Hvis du befinder dig i USA eller Canada, kan du finde en kode for din delstat eller provins på disse lister: