Tilføjelse af standarddefinitioner for metafelter

Standarddefinitioner er automatisk konfigureret for dig, og de er udviklet til at være kompatible på tværs af Shopify. Da standarddefinitioner for metafelter følger de standarder, der bruges på tværs af alle Shopify-butikker, understøttes de af apps, temaer og andre dele af din butik. Nogle eksempler på standarddefinitioner omfatter produktbedømmelser, klokkeslæt og dato og relaterede produkter.

Du bør bruge standarddefinitioner for dine metafelter, når det er muligt. Få mere at vide under Standardmetafelter for Shopify.

Tilføj en standarddefinition

1. Gå til Indstillinger > Metafelter i din Shopify-administrator.
  2. Vælg den type metafelt, du vil tilføje, i afsnittet Administrer metafelter. For eksempel: Metafelter for produkter.
  3. Klik på Tilføj definition for metafelt.
  4. Angiv et navn til din definition i feltet Navn, og vælg derefter én af følgende valgmuligheder: - Hvis du vil vælge en standarddefinition, skal du klikke på navnet på en foreslået standarddefinition, der matcher det indtastede navn.

• Valgfrit: Vælg Udforsk flere definitioner, hvis du vil se flere muligheder for standarddefinitioner.
  5. Gennemgå standarddefinitionens oplysninger.

6. Valgfrit: Hvis standarddefinitionen ikke matcher dit metafelt, kan du klikke på Skift og derefter vælge en anden definition.

7. Valgfrit: Angiv en beskrivelse af dine metafelter i feltet Beskrivelse.

8. Klik på Gem.

Næste trin

Når du har tilføjet definitioner for dine metafelter, kan du gøre følgende: