Tilføjelse af standarddefinitioner for metafelter

Standarddefinitioner er automatisk konfigureret for dig, og de er udviklet til at være kompatible på tværs af Shopify. Da standarddefinitioner for metafelter følger de standarder, der bruges på tværs af alle Shopify-butikker, understøttes de af apps, temaer og andre dele af din butik. Nogle eksempler på standarddefinitioner omfatter produktbedømmelser, klokkeslæt og dato og relaterede produkter.

Du bør bruge standarddefinitioner for dine metafelter, når det er muligt. Få mere at vide under Standardmetafelter for Shopify.

Tilføj en standarddefinition

1. Gå til Indstillinger > Metafelter i din Shopify-administrator.
  2. Vælg den del af din butik, som du vil føje et metafelt til. F.eks. Produkter.
  3. Klik på Tilføj definition.
  4. Angiv et navn til din definition i feltet Navn, og vælg derefter navnet på en matchende standarddefinition på listen.
  5. Gennemgå standarddefinitionens oplysninger.
  6. Valgfrit: Hvis standarddefinitionen ikke matcher dit metafelt, kan du klikke på Skift og derefter vælge en anden definition.
  7. Valgfrit: Klik på Definitionen er fastgjort for at skjule metafeltet fra de tilsvarende sider i Shopify-administratoren.
  8. Klik på Gem.

De næste trin, når du har tilføjet definitioner af metafelter

Når du har tilføjet definitioner for dine metafelter, kan du gøre følgende: