Tilføjelse af standarddefinitioner for metafelter

Standarddefinitioner er automatisk konfigureret for dig, og de er udviklet til at være kompatible på tværs af Shopify. Da standarddefinitioner for metafelter følger de standarder, der bruges på tværs af alle Shopify-butikker, understøttes de af apps, temaer og andre dele af din butik. Nogle eksempler på standarddefinitioner omfatter produktbedømmelser, klokkeslæt og dato og relaterede produkter.

Du bør bruge standarddefinitioner for dine metafelter, når det er muligt. Få mere at vide under Standardmetafelter for Shopify.

Brug af standardmetafelter med Storefront API'en

Hvis du vil tillade, at tilpassede butikslayouts viser dine metafelter, kan du give adgang til din Storefront API, når du opretter eller redigerer en definition for et metafelt. Du kan f.eks. give adgang til Storefront API'en, hvis du sælger dine Shopify-produkter via et website, der ikke er på Shopify, et videospil eller en anden tilpasset shoppingoplevelse.

Værdier for standardmetafelter er som standard tilgængelige for tilpassede butikslayouts. Få mere at vide om brug af metafelter med Storefront API'en.

Tilføj en standarddefinition

1. Gå til Indstillinger > Metafelter i din Shopify-administrator.
  2. Vælg den del af din butik, som du vil føje et metafelt til. F.eks. Produkter.
  3. Klik på Tilføj definition.
  4. Angiv et navn til din definition i feltet Navn, og vælg derefter navnet på en matchende standarddefinition på listen.
  5. Gennemgå standarddefinitionens oplysninger.
  6. Valgfrit: Hvis standarddefinitionen ikke matcher dit metafelt, kan du klikke på Skift og derefter vælge en anden definition.
  7. Valgfrit: Hvis du vil forhindre, at tilpassede butikslayouts viser værdier for dette metafelt, skal du fravælge Giv adgang til Storefront API-anmodninger.
  8. Valgfrit: Klik på Definitionen er fastgjort for at skjule metafeltet fra de tilsvarende sider i Shopify-administratoren.
  9. Klik på Gem.

De næste trin, når du har tilføjet definitioner af metafelter

Når du har tilføjet definitioner for dine metafelter, kan du gøre følgende: