3D Secure med Cardinal

Cardinal er en udbyder af 3D Secure, der kan integreres med mange betalingsgateways fra tredjeparter på Shopify i Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (EØS) og Storbritannien. Hvis du bruger Cardinal, mindsker du risikoen for chargebacks, og du opfylder de forskriftsmæssige krav i betalingsdirektiverne for PSD2 i Europa. PSD2-direktivet træder i kraft den 14. september 2019. Der er en forventet 18-måneders overgangsperiode, hvor shopejere implementerer overholdelse af direktivet i hele EØS og Storbritannien.

PayPal

Bemærk: PayPal anbefaler, at shopejere i Storbritannien, der i øjeblikket bruger PayPal Payflow Pro, flytter til PayPals Payments Pro-website. Du kan kun angive dine Cardinal-legitimationsoplysninger på PayPals Payments Pro-website (Storbritannien).

Brugere af PayPal i EØS og Storbritannien skal også aktivere 3D Secure-betalinger. PayPal-brugere på PayPals Payments Pro-website (Storbritannien) kan tilmelde sig Cardinal direkte med PayPal uden yderligere omkostninger.

Hvis du bruger PayPals Payments Pro-website (Storbritannien), skal du oprette en konto og en virksomhed via PayPals tilmeldingsformular for at kunne tage imod 3D Secure-betalinger.

PayPal Express overholder allerede PSD2-betingelserne, så der skal ikke foretages nogen handling for denne betalingsmetode.

Yderligere tredjepartsbetalingsgateways

Hvis du bruger en understøttet tredjepartsbetalingsgateway, og din Shopify-administrator viser en besked, der beder dig om at oprette forbindelse til Cardinal, skal du følge disse trin:

1. Tilmeld dig Cardinal. Cardinal kontakter dig inden for 5 arbejdsdage med en kontrakt og yderligere instruktioner.
  2. Indtast dine legitimationsoplysninger til Cardinal i betalingsindstillingerne i din Shopify-administrator.

Bemærk, at Cardinal opkræver et gebyr for brug af deres tjenester, medmindre du bruger PayPals Payments Pro-website (Storbritannien).