Konfiguration af hardware i appen til Shopify POS

Bemærk: Hardwareindstillingerne er kun tilgængelige i Shopify POS til iPad.

Hvis du bruger Shopify POS og din butik har Shopify-abonnementet eller derover, viser siden Hardwareindstillinger den hardware, der aktuelt er tilgængelig i dit Shopify POS-system.

Se enhederne på dit Shopify POS-netværk

Hvis du bruger Shopify POS og din butik har Shopify-abonnementet eller derover, kan du se den hardware, der aktuelt findes på dit netværk, ved at trykke på Butik og derefter på Hardware på siden Hardware:

Hardware-siden, der viser installeret hardware – Shopify POS til iPad

Indstil en printer som standardprinter til udskrivning af kvitteringer

Når du tilslutter en printer, indstilles den automatisk som standardprinter til udskrivning af kvitteringer. Du kan ikke udskrive kvitteringer, hvis standardprinteren ikke er tilgængelig. Du kan ændre standardprinteren fra Shopify POS, hvis du har mere end én printer.

Fremgangsmåde:

1. Tryk på Butik i Shopify POS, og tryk derefter på Hardware.

2. Tryk på den printer, som du vil indstille som standardprinter.

3. Aktivér muligheden Standardkvitteringsprinter:

Standardindstilling for kvitteringsprinter – Shopify POS til iPad

Udskriv en testkvittering

Når du har konfigureret din kvitteringsprinter, udskrives der en kort diagnostisk rapport. Herefter skal du udskrive en testkvittering for at kontrollere, at alt fungerer.

Fremgangsmåde:

1. Tryk på Butik i Shopify POS, og tryk derefter på Hardware.

2. Tryk på den printer, som du vil teste.

3. Tryk på Udskriv en testkvittering.

Bemærk: Du kan også trykke på knappen FEED på forsiden af de understøttede Star Micronics-kvitteringsprintere for at udskrive en testkvittering. Der bør blive udskrevet en testkvittering, hvis der er isat papir.

Test forbindelsen til kontantskuffen

Når du har konfigureret din kvitteringsprinter og din kontantskuffe, kan du kontrollere, at forbindelsen mellem dem fungerer.

Fremgangsmåde:

1. Tryk på Butik i Shopify POS, og tryk derefter på Hardware.

2. Tryk på den printer, som du vil teste.

3. Tryk på Test kontantskuffe. Kontantskuffen bør blive åbnet.