Køb af fragtlabels i USA

I USA kan du købe Shopify Shipping-labels til UPS, USPS og DHL.

Bemærk: Hvis du bruger dropshipping, eller en tredjepart afsender produkter på dine vegne, behøver du ikke at købe en fragtlabel, medmindre din distributionstjeneste kræver det. Du kan få mere at vide i afsnittet Behandling via en tredjepartstjeneste.

Før du køber din første fragtlabel

Gennemgå oplysningerne for brug af DHL Express, UPS og USPS med Shopify, før du køber din første label.

Sørg også for, at du indstiller oplysningerne for din standardemballage for at holde dine leveringsgebyrer nøjagtige.

Begrænsninger

Nogle transportfirmaer har begrænsninger på visse tjenester. Læs følgende begrænsninger for at se, om nogle af dem påvirker din virksomhed:

• UPS understøtter ikke postboksadresser som forsendelsesoprindelse eller -destination.
  • UPS-labels er ikke tilgængelige til forsendelsesoprindelsesadresser i Puerto Rico. Hvis du befinder dig i Puerto Rico og vil bruge UPS, kan du tilføje UPS som et tredjepartsleveringsfirma.
  • Det er ikke alle emballagetyper, som er kvalificerede til at få et USPS-trackingnummer. Pakkesporing er f.eks. ikke understøttet for pakketypen Førsteklasses stor konvolut (flad). Du kan få mere at vide ved at sammenligne tjenester, som USPS tilbyder for hver emballagetype (klik på Quick Compare).

Køb en label

Når du har købt en fragtlabel, bliver du faktureret for udgiften via din Shopify-konto. Få flere oplysninger under Fakturering og skatter.

Fremgangsmåde:

Når du er klar til at afsende ordren, skal du muligvis udskrive toldformularen separat og sætte den på ydersiden af pakken.

Køb og udskriv flere fragtlabels

Du kan købe og udskrive op til 20 fragtlabels på samme tid via siden Ordrer i din Shopify-administrator. Brug afkrydsningsfelterne til at vælge op til 20 ordrer, som du vil købe fragtlabels til.

Følgende typer ordrer er ikke inkluderet, når du køber flere fragtlabels på samme tid.

• ordrer, der kun indeholder varer, som ikke kræver levering
  • ordrer uden en ugyldig leveringsadresse
  • ordrer, der allerede er blevet behandlet

Hvis en ordre allerede er delvis behandlet, er det kun de ikke-behandlede varer, som er inkluderet i masselabelkøbet.

Afhentninger

Hvis du køber DHL Express- eller UPS-labels via Shopify Shipping, kan du planlægge afhentninger direkte i din Shopify-administrator. Du kan planlægge en afhentning på dit ønskede tidspunkt på din foretrukne dato og adresse. Dit valgte transportfirma accepterer alle godkendte pakker med en gyldig label.

Afhentningstidspunkter er baseret på tidszonen på afhentningsadressen. Alle afhentningstidspunkter er estimater og afhænger af trafik, vejr og afhentningsadresse.

Hvis du køber USPS-labels, kan du planlægge en afhentning via USPS ved at klikke på linket Planlæg en USPS-afhentning, når du har købt din label.

Bemærk: Chauffører afhenter kun pakker for deres respektive fragtfirmaer. En DHL-chauffør vil f.eks. ikke afhente en UPS-pakke.

I dette afsnit:

• Planlæg en USPS-afhentning
  • Planlæg en UPS- eller DHL Express-afhentning
  • Annuller en afhentning
  • Afhentningspriser
  • Aflevering af dine pakker
  • Ofte stillede spørgsmål

Planlæg en USPS-afhentning

1. Gå til Ordrer i din Shopify-administrator.

2. Gør et af følgende for at planlægge en afhentning:

- Klik på Planlæg USPS-afhentning lige efter du har købt en fragtlabel til en ordre. - Klik på Mere > Planlæg afhentning på siden for en ordre, der er blevet behandlet med USPS. - Planlæg en afhentning direkte fra USPS' website.

1. Udfyld USPS' afhentningsformular.

Kontakt USPS, eller ring på 1-800-ASK-USPS (1-800-275-8777) for at få hjælp til at planlægge en USPS-afhentning.

Planlæg en UPS- eller DHL Express-afhentning

1. Gå til Ordrer i din Shopify-administrator.

2. Gør et af følgende for at planlægge en afhentning:

- Lige efter at du har købt en fragtlabel for en ordre, skal du klikke på Planlæg afhentning i afsnittet Pakkeafhentning. - Klik på Mere > Planlæg afhentning på siden for en ordre, der blev behandlet med UPS eller DHL Express.

1. Vælg afhentningsadressen i rullemenuen, eller indtast en tilpasset adresse, hvis du har brug for at få dine pakker hentet fra en anden lokation.

Bemærk: En tilpasseet adresse gemmes ikke til fremtidige afhentninger.

1. Indtast navn og telefonnummer på en person, som chaufføren kan kontakte, hvis det er nødvendigt.

2. Vælg dato for afhentning på rullemenuen Dato.

3. Fra rullemenuen Anslået afhentningstidspunkt skal du vælge det tidsvindue, hvor du vil have din pakke hentet.

Bemærk: Tidsindstillinger i menuen Anslået afhentningstidspunkt er baseret på tidszonen for afhentningsadressen.

1. Hvis du planlægger en afhentning med UPS, skal du vælge den pakkelokation, der bedst repræsenterer, hvor chaufføren skal søge efter din pakke.

2. I feltet Særlige instruktioner skal du angive eventuelle yderligere oplysninger til kureren (f.eks. en kode til en dørtelefon eller et lejlighedsnummer).

3. Hvis du planlægger en afhentning med UPS, skal du markere afkrydsningsfeltet Giv transportfirmaet besked om, at nogle pakker vejer mere end 35 kg (70 pund), så chaufføren er forberedt på det, hvis din forsendelse vejer for meget.

Bemærk: Du skal informere UPS, hvis dine pakker vejer mere end 35 kg (70 pund), så chaufføren kan medbringe det rette udstyr.

1. Gennemgå afhentningsoversigten, og klik på Planlæg afhentning.

Du kan se dine planlagte afhentninger på siden Ordrer i din Shopify-administrator.

Hvis en chauffør ikke dukker op til din planlagte afhentning, skal du ringe til leveringsfirmaet med dit afhentningsbekræftelsesnummer. Du kan finde dit afhentningsbekræftelsesnummer på ordrens tidslinje.

Brug ét af følgende telefonnumre:

• UPS: 1-800-PICK-UPS (1-800-742-5877)
  • DHL: 1-800-CALL DHL (1-800-225-5345)

Annuller en afhentning

Proceduren til annullering af en planlagt afhentning afhænger af det transportfirma, du bruger.

USPS

Du kan annullere en USPS-afhentning ved at gøre et af følgende:

UPS eller DHL Express

Hvis du annullerer en UPS-afhentning, krediteres din konto med omkostningerne for afhentningen. Du kan bruge denne kreditering til at købe fragtlabels eller planlægge andre afhentninger.

Fremgangsmåde:

1. Gå til Ordrer i din Shopify-administrator.

2. Klik på Vis afhentninger.

3. Klik på Annuller afhentning.

4. Klik på Annuller afhentning igen for at bekræfte.

Afhentningspriser

UPS On-Call Pickup® koster 4,00 USD. Det er den samme pris for ethvert antal pakker, uanset dato, klokkeslæt og adresse på afhentningen.

Afhentninger fra DHL Express er gratis. Tjenesten er inkluderet ved køb af en label.

Afhentninger fra USPS er gratis, medmindre du vil angive et afhentningstidspunkt. Gratis afhentninger kan finde sted når som helst inden for normal postlevering. Det koster 24 USD at vælge, hvilket tidspunkt på dagen pakken skal afhentes.

Aflevering af dine pakker

Hvis du foretrækker at aflevere dine pakker selv, kan du gøre dette ved et hvilket som helst USPS-, UPS- eller DHL Express-afleveringssted. Du kan finde dine nærmeste afleveringssteder på følgende links:

Ofte stillede spørgsmål

Find svar på almindelige spørgsmål om pakkeafhentninger.

• Er prisen for UPS On-Call Pickup® den samme, hvis jeg planlægger den uden for Shopify?
  • Jeg forsøgte at annullere en afhentning, men det er for sent at gøre det. Vil jeg stadig blive debiteret? Hvad sker der, hvis chaufføren dukker op, og jeg ikke har nogen pakker til vedkommende?
  • Jeg forsøgte at annullere en afhentning, men jeg får at vide, at den ikke kan annulleres på grund af tekniske problemer. Hvad skal jeg gøre? Vil jeg stadig blive debiteret?
  • Hvor langt i forvejen kan jeg planlægge en afhentning?
  • Jeg skal planlægge en afhentning til i dag, en til i morgen og en på en fremtidig dato. Hvordan gør jeg det?
  • Jeg bruger en personlig UPS- eller DHL Express-konto til afsendelse. Hvordan kan jeg planlægge en afhentning i min Shopify-administrator?
  • Jeg planlagde en afhentning til 10 pakker, men nu har jeg 15, der skal hentes. Hvad skal jeg gøre?

Er prisen for UPS On-Call Pickup® den samme, hvis jeg planlægger den uden for Shopify?

Nej. Afhentningsgebyret på 4,00 USD er en eksklusiv rabatpris for shopejere, der bruger Shopify Shipping. Ingen yderligere gebyrer eller tillæg vil blive anvendt.

Jeg forsøgte at annullere en afhentning, men jeg får at vide, at det er for sent at gøre det. Vil jeg stadig blive opkrævet? Hvad sker der, hvis chaufføren dukker op, og jeg ikke har nogen pakker til vedkommende?

Ja. Du bliver stadig opkrævet, fordi chaufføren ankommer for at hente dine pakker som planlagt.

Jeg forsøgte at annullere en afhentning, men der var tekniske problemer. Hvad skal jeg gøre? Vil jeg stadig blive opkrævet?

Vent et par minutter, og prøv derefter at annullere afhentningen igen. Du bliver stadig opkrævet, fordi chaufføren ankommer for at hente dine pakker som planlagt. Du kan også kontakte Shopify Support for at få hjælp.

Hvor langt i forvejen kan jeg planlægge en afhentning?

Du kan planlægge en afhentning op til 7 dage i forvejen.

Jeg skal planlægge en afhentning til i dag, en til i morgen og en på en fremtidig dato. Hvordan gør jeg det?

Du kan planlægge flere afhentninger med UPS eller DHL Express, hvis du har købt mindst én UPS- eller DHL Express-label. Hvis du benytter USPS, skal alle afhentninger planlægges separat via USPS.

Jeg bruger en personlig UPS- eller DHL Express-konto til afsendelse. Hvordan kan jeg planlægge en afhentning i min Shopify-administrator?

Afhentninger er kun tilgængelige, hvis du har købt en label i Shopify.

Jeg planlagde en afhentning til 10 pakker, men nu har jeg 15, der skal hentes. Hvad skal jeg gøre?

Chaufføren afhenter alle pakker, du har klar til dem, uden ekstra omkostninger, uanset antallet af fragtlabels, du havde købt på det tidspunkt, hvor du planlagde en afhentning.