Fraud Protectista Shopify Protectin käyttöön siirtyminen

Tällä sivulla voit perehtyä siihen, miten voit käyttää Shopify Protectia Fraud Protectin asemasta suojautuaksesi vilpillisiltä ja tunnistamattomilta takaisinperintävaatimuksilta Shop Payta käyttävissä tapahtumissa.

Fraud Protectista Shopify Protectin käyttöön siirtyminen

Jos Fraud Protect on jo aktivoitu kaupassasi ja haluat vaihtaa sen Shopify Protectin käyttöön, voit toimia kahdella eri tavalla:

1. Jatka Fraud Protectin käyttöä: Jos haluat jatkaa Fraud Protectin käyttöä, sinun ei tarvitse tehdä mitään. Shopify Payments -tilauksesi ovat edelleen suojattuja vilpilliseltä takaisinperinnältä, ja suojattuihin tilauksiin sovelletaan erillistä maksua.
  2. Siirry suojaustavaksi Shopify Protecti: Jos haluat käyttää Shopify Protectia, sinun on deaktivoitava Fraud Protect. On kuitenkin tärkeää huomata, että kun poistat Fraud Protectin käytöstä, et voi aktivoida sitä uudelleen. Jos deaktivoit Fraud Protectin käytöstä, Shopify Payments -maksut eivät enää ole suojattuja. Shop Payn kautta tehdyt tilaukset ovat kuitenkin maksutta suojattuja vilpilliseltä takaisinperinnältä.

Huomioon otettavaa ennen Fraud Protectin deaktivointia

On tärkeää huomata, että Shopify Protectia ja Fraud Protectia ei voi käyttää samanaikaisesti. Voit joko jatkaa Fraud Protectin käyttöä tai deaktivoida sen ja siirtyä käyttämään Shopify Protectia.

Lisäksi kaikki Fraud Protectin sen aktivointiaikana suojaamat tilaukset ovat edelleen suojattuja sen deaktivoinnin jälkeen. Tilaukset-sivulla on edelleen näkyvissä Suojauksen tila -suodatin, josta ilmenevät Fraud Protectin sen aktivointiaikana suojaamat tilaukset.

Deaktivoi Fraud Protect

1. Tarkista, mitä seurauksia Fraud Protectin deaktivoinnilla on.
  2. Vahvista, että Shop Pay on aktivoitu kaupassasi.
  3. Klikkaa Shopify Adminissa Asetukset.
  4. Klikkaa Maksupalveluiden tarjoajat.
  5. Klikkaa Fraud Protect Shopify Paymentsille vierestä Deaktivoi Fraud Protect.
  6. Klikkaa Vahvista deaktivointi.

Tilauksen suojaaminen Shopify Protectin avulla

Suojataksesi tilauksen Shopify Protectilla sinun on noudatettava tilauksen suojaamisesta Shopify Protectilla -dokumentaatiossa annettuja ohjeita.