Sådan skifter du fra Fraud Protect til Shopify Protect

På denne side kan du se mere om, hvordan du bruger Shopify Protect i stedet for Fraud Protect for at beskytte dig selv mod svigagtige og ukendte chargeback-årsager i transaktioner, der bruger Shop Pay.

Skift fra Fraud Protect til Shopify Protect

Hvis Fraud Protect allerede er aktiveret for din butik, og du vil skifte til Shopify Protect, har du to muligheder:

1. Fortsæt med Fraud Protect: Hvis du vil fortsætte med at bruge Fraud Protect, behøver du ikke at gøre noget. Dine ordrer i Shopify Payments vil fortsat være beskyttet mod svigagtige chargebacks med et gebyr på beskyttede ordrer.
  2. Skift til Shopify Protect: Hvis du foretrækker at bruge Shopify Protect, skal du deaktivere Fraud Protect. Det er dog vigtigt at bemærke, at du ikke kan genaktivere Fraud Protect, når du har deaktiveret det. Dine Shopify Payments beskyttes ikke længere beskyttes, hvis du deaktiverer Fraud Protect. Ordrer på Shop Pay er dog beskyttet mod chargebacks pga. svindel, uden at du skal betale for det.

Overvejelser, før du deaktiverer Fraud Protect

Det er vigtigt at bemærke, at du ikke kan bruge både Shopify Protect og Fraud Protect samtidigt. Du har mulighed for enten at fortsætte med at bruge Fraud Protect eller deaktivere det og skifte til Shopify Protect.

Alle ordrer, der var beskyttet, mens Fraud Protect var aktivt, vil også fortsat være beskyttet, selv efter deaktivering. Du vil stadig have filteret Beskyttelsesstatus på siden Ordrer, så du bedre kan identificere ordrer, der var beskyttet i den periode, hvor Fraud Protect var aktiveret.

Deaktiver Fraud Protect

1. Gennemgå konsekvenserne af at deaktivere Fraud Protect.
  2. Bekræft, at Shop Pay er aktiveret for din butik.
  3. Klik på Indstillinger i din Shopify-administrator.
  4. Klik på Betalingsudbydere.
  5. Ud for Fraud Protect til Shopify Payments skal du klikke på Deaktiver Fraud Protect.
  6. Klik på Bekræft deaktivering.

Beskyt en ordre med Shopify Protect

For at beskytte en ordre med Shopify Protect skal du følge de trin, der er beskrevet i dokumentationen om beskyttelse af en ordre med Shopify Protect.